FORMACIÓ PROFESSIONAL PER PROVINCIES I CIUTATS
FP GRAU MITJÀ HOTELERIA I TURISME en ARAGÓ
FP CUINA I GASTRONOMIA en ARAGÓ
Método: Cicle Formatiu a distància
Tematica: FP GRAU MITJÀ
Duración: 1400 horas
Els continguts bàsics que s’inclouen a les assignatures del curs FP Cuina I Gastronomia són els següents: A. Ofertes gastronòmiques B. Preelaboració i conservació d'aliments C. Tècniques culinàries D. Processos bàsics de pastisseria i rebosteria E. Productes culinaris F. Postres per a la restauració G. Seguretat i higiene en la manipulació d'aliments H. Formació i orientació laboral... ver temario
FP PASTISSERIA I FORNERIA en ARAGÓ
Método: Cicle Formatiu a distància
Tematica: FP GRAU MITJÀ
Duración: 1400 horas
Els continguts bàsics que s’inclouen a les assignatures del curs FP Pastisseria I Forneria són els següents: 1. Matèries primeres i processos en forneria, pastisseria i rebosteria 2. Elaboracions en forneria i brioxeria 3. Processos bàsics de pastisseria i rebosteria 4. Elaboracions de confiteria i altres especialitats 5. Postres per a la restauració 6. Productes d'obrador 7. Operacions i control de magatzem en la indús... ver temario
FP SERVEIS A RESTAURACIÓ en ARAGÓ
Método: Cicle Formatiu a distància
Tematica: FP GRAU MITJÀ
Duración: 1400 horas
Els continguts bàsics que s’inclouen a les assignatures del curs FP Serveis A Restauració són els següents: A. Operacions bàsiques en bar i cafeteria B. Operacions bàsiques en restaurant C. Serveis en bar i cafeteria D. Serveis en restaurant i esdeveniments especials E. El vi i el seu servei F. Ofertes gastronòmiques G. Tècniques de comunicació en restauració H. Seguretat i higiene en la manipulac... ver temario