FP GRAU MITJÀ INDÚSTRIES ALIMENTÀRIES A DISTÀNCIA en COVES DE VINROMA (LES)
Posar la descripció de la categoria XXXXXXX pending
FP ELABORACIÓ DE VINS I ALTRES BEGUDES A DISTÀNCIA en COVES DE VINROMA (LES)
Método: Cicle Formatiu a distància
Tematica: FP GRAU MITJÀ A DISTÀNCIA
Duración: horas
Els continguts bàsics que s’inclouen a les assignatures del curs FP Elaboració De Vins I Altres Begudes A Distància són els següents: A. Operacions i control de magatzem B. Operacions de vinificació C. Destil·leria-licoreria D. Envasament i embalatge E. Higiene en la indústria alimentària F. Seguretat en la indústria alimentària G. Primeres matèries, productes i processos en la indúst... veure temari
FP PANIFICACIÓ I REBOSTERIA A DISTÀNCIA en COVES DE VINROMA (LES)
Método: Cicle Formatiu a distància
Tematica: FP GRAU MITJÀ A DISTÀNCIA
Duración: horas
Els continguts bàsics que s’inclouen a les assignatures del curs FP Panificació I Rebosteria A Distància són els següents: A- operacions i control de magatzem B- forneria i paneteria C- elaboracions bàsiques de pastisseria D- especialitats i acabaments de pastisseria E- envasament i embalatge F- higiene en la indústria alimentària G- seguretat en la indústria alimentària H- administració, ges... veure temari
FP CONSERVACIÓ VEGETAL CÀRNICA I DE PEIX A DISTÀNCIA en COVES DE VINROMA (LES)
Método: Cicle Formatiu a distància
Tematica: FP GRAU MITJÀ A DISTÀNCIA
Duración: 1400 horas
Els continguts bàsics que s’inclouen a les assignatures del curs FP Conservació Vegetal Càrnica I De Peix A Distància són els següents: A- operacions i control de magatzem B- operacions bàsiques d'elaboració de conserves C- tractaments finals de conservació D- envasament i embalatge E- higiene en la indústria alimentària F- seguretat en la indústria alimentària G- primeres matè... ver temario
FP ELABORACIÓ DE PRODUCTES LÀCTICS A DISTÀNCIA en COVES DE VINROMA (LES)
Método: Cicle Formatiu a distància
Tematica: FP GRAU MITJÀ A DISTÀNCIA
Duración: 1400 horas
Els continguts bàsics que s’inclouen a les assignatures del curs FP Elaboració De Productes Làctics A Distància són els següents: A- Matèries primeres i productes alimentaris B- Operacions unitàries de condicionament de matèries primeres C- Tractaments de transformació i conservació D- Processament de productes alimentaris E- Principis de manteniment electromecànic F- Processos tecnolò... ver temario
FP ELABORACIÓ D'OLIS I SUCS A DISTÀNCIA en COVES DE VINROMA (LES)
Método: Cicle Formatiu a distància
Tematica: FP GRAU MITJÀ A DISTÀNCIA
Duración: 1400 horas
Els continguts bàsics que s’inclouen a les assignatures del curs FP Elaboració D'olis I Sucs A Distància són els següents: A- operacions i control del magatzem B- operacions del procés d'extracció d'olis i sucs C- operacions del procés de condicionament d'olis i sucs D- envasament i embalatge E- higiene en la indústria alimentària F- seguretat en la indústria alimentària G- primeres matè... ver temario
FP ESCORXADOR I CARNISSERIA-XARCUTERIA A DISTÀNCIA en COVES DE VINROMA (LES)
Método: Cicle Formatiu a distància
Tematica: FP GRAU MITJÀ A DISTÀNCIA
Duración: 1400 horas
Els continguts bàsics que s’inclouen a les assignatures del curs FP Escorxador I Carnisseria-Xarcuteria A Distància són els següents: A- sacrifici i acabament d'animals i assistència en la inspecció B- especejament i carnisseria C- xarcuteria D- operacions i control de magatzem E- higiene en la indústria alimentària F- seguretat en la indústria alimentària G- administració, gestió i comercia... ver temario
FP OLIS I VINS A DISTÀNCIA en COVES DE VINROMA (LES)
Método: Cicle Formatiu a distància
Tematica: FP GRAU MITJÀ A DISTÀNCIA
Duración: 1400 horas
Els continguts bàsics que s’inclouen a les assignatures del curs FP Olis I Vins A Distància són els següents: A. Matèries primeres i productes en la indústria oleícola, vinícola i d'altres begudes B. Extracció d'olis d'oliva C. Elaboració de vins D. Principis de manteniment electromecànic E. Condicionament d'olis d'oliva F. Elaboració d'altres begudes i derivats G. Anàlisi sensorial H. Vend... ver temario
FP PANIFICACIÓ REBOSTERIA I CONFITERIA A DISTÀNCIA en COVES DE VINROMA (LES)
Método: Cicle Formatiu a distància
Tematica: FP GRAU MITJÀ A DISTÀNCIA
Duración: 1400 horas
Els continguts bàsics que s’inclouen a les assignatures del curs FP Panificació Rebosteria I Confiteria A Distància són els següents: A- operacions i control de magatzem B- forneria i paneteria C- elaboracions bàsiques de pastisseria D- especialitats i acabaments de pastisseria i confiteria E- envasament i embalatge F- higiene en la indústria alimentària G- seguretat en la indústria alimentària H-... ver temario
FP PER COMUNITATS
Opinions d'altres usuaris interessats sobre la FP
Mapa de situació de la ciudat de COVES DE VINROMA (LES)
FP PER COMUNITATS
CURSOS DESTACATS
FP GRAU MITJÀ - 1400 horas
FP GRAU SUPERIOR - 2000 horas
PROVES LLIURES GRAU SUPERIOR - 2000 horas
FP GRAU SUPERIOR - 2000 horas
FP GRAU SUPERIOR - 2000 horas
FP GRAU SUPERIOR A DISTÀNCIA - 2000 horas
PROVES LLIURES GRAU MITJÀ - 1400 horas
FP ELABORACIÓ DE VINS I ALTRES BEGUDES A DISTÀNCIA
JUANFRAN:
Usuari a la província de: CASTELLÓ
Usuari a la ciutat: ALCOSSEBRE