Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


3 cursos de Formació recomanats per a titular-te de Tècnic de Vestuari

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
En el teatre, televisió i cinema, el vestuari és el conjunt de complements, peces i accessoris utilitzats en un espectacle per a caracteritzar i definir a un personatge en el seu context.

Juga un paper summament important en l'estètica visual, creació de personatges i inclusivament en els compendis pràctics en una producció.

Actualment, la funció purament descriptiva del vestuari escènic s'ha substituït per l'assoliment d'una integralitat que unifiqui diferents aspectes.

El primer és la seva vinculació amb la resta dels elements visuals de la producció (escenografia,il·luminació i fotografia) per a completar un codi visual general. Després els pentinats i el maquillatge han d'estar coordinats perquè concordin amb l'ambientació de l'obra.

És un món fascinant del qual t'enamoraràs amb seguretat Continua llegint...

El Tècnic de Vestuari és la persona que coordina tots aquests elements perquè s'apliquin correctament.

Una vegada que realitzis en Curs de Tècnic de Vestuari a distància i siguis un professional, t'expressaràs amb imatges, teles, colors, accessoris, dissenys i formes posats al servei d'una producció audiovisual o escènica.

El Tècnic de Vestuari no sols dissenya, també és el responsable de gerència el departament, del pressupost, recerca, projecte i producció.

T'agrada? T'ho vam dir! El Curs de Tècnic de Vestuari té per finalitat preparar-te com a professional en els coneixements necessaris per a assegurar la conservació i reparació del vestuari abans, durant i després del seu ús.

No et perdis els 3 millors cursos i més recomanats en la web on podràs formar-te a distància.
Demanar més Informació

Temari del Curs de Tècnic de Vestuari

Les assignatures i temari que hauràs de cursar per a ser un professional i inserir-te en el món laboral com a Tècnic de Vestuari són les següents:
  • Introducció als espectacles narratius.
  • Història del vestit.
  • Organització dels processos de treball.
  • Confecció de vestuari per a espectacles.
  • Reparació i conservació del vestuari d'espectacles.

Sortides Professionals del Curs de Tècnic d'Assegurances

Podràs tenir sortides laborals com a Tècnic de Vestuari en Centres de Treball en l'àrea d'Arts i Artesania de diversa tipologia, de l'àmbit públic o privat, com: Productores de cinema i televisió, Agències de Publicitat, Cadenes de Televisió, Empreses de Producció Audiovisual, Companyies teatrals, Empreses dedicades a la producció d'espectacles, entre altres.

On Estudiar Tècnic de Vestuari?

Després d'investigar els cursos de Tècnic de Vestuari amb millors opinions, decidim portar-te els que considerem que són més recomanats per a fer-te més fàcil el teu procés d'elecció, arribem als tres següents:
  • Curso de Técnico de Vestuario: En aquest Curs no sols tindràs un títol homologat i reconegut per l'Associació Espanyola d'Ensenyament Tècnic Professional AEDEPT, sinó que a més comptaràs amb una altíssima i competitiva qualitat professional Genial!
  • Formación de Técnico de Vestuario: Si estàs buscant un centre que t'ajudi a potenciar la teva presència en les empreses perquè puguis desenvolupar els coneixements que has adquirit al llarg dels seus estudis, aquest és per a tu. No és extraordinari? No ho pensis més.
  • www.guao.org:https://www.guao.org/sites/default/files/biblioteca/Manual%20Corte%20y%20Confeccion.pdf Si decideixes titular-te en aquest Centre podràs comptar amb docents experts, tutors que li faran seguiment al teu procés de formació, i facilitaran la teva ocupabilitat posant-te en contacte amb empreses del sector. Podràs sol·licitar la tramitació del prestigiós diploma de l'Associació Espanyola d'Ensenyaments Tècnic Professionals (AEDETP).
Demanar més Informació