Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


5 Centres de Formació de Curs d’Assessor Financer que et recomanem

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
Sabies que Espanya és el país amb major creixement d'executius financers més ben remunerats?

Perquè sí! I et comptem més… La transformació digital del sector financer és un fet!
L'entorn digital ha fet obligatori que les entitats financeres hagin hagut d'adoptar un canvi cultural i del seu model organitzatiu apostant a la innovació com a motor de creixement, a més de ser l'orientació estratègica cap a l'experiència i necessitats del client.

Bancs i asseguradores estan posant a caminar processos interns per a ajustar-se a aquesta nova era i les solucions que ofereix.

Unes altres dels avantatges més benvolguts són la “intel•ligència” en la qual es pot extreure de les fonts de dades, així com la capacitat de relacionar aquestes dades independentment del gran volum d'informació.

Alguna vegada has anat a alguna institució (banc, entitat asseguradora, etc.) i t'ha atès algun executiu per a aclarir-te tots els teus dubtes i ajudar-te a resoldre alguna situació o prendre alguna decisió particular? Aquesta persona és un Assessor Financer.

El Curs d'Assessor Financer et proporcionarà una formació exhaustiva sobre l'assessorament financer, fent una combinació de l'estudi dels instruments financers i d'inversió, amb els diferents models de jubilació, plans d'estalvi, planificació, assegurances i tota la legalitat aplicable.

I tot això per a què?.. Per a poder proporcionar solucions eficients a les necessitats individuals d'inversió i d'estalvi de cada client.

Si et veus en aquest món, no dubtis a decidir-te per qualsevol de les opcions de centres de formació que et recomanem per a estudiar i titular-te en el Curs d'Assessor Financer a distància Et desitgem molt èxit en aquest nou camí!
Demanar més Informació

Temari del Curs d’Assessor Financer

Les assignatures i el temari que hauràs de cursar en el Curs d'Assessor Financer a distància pot variar depenent del centre de formació, no obstant això aquestes són les més comunes:
 • Instruments i mercats financers.
 • Inversions financeres.
 • Assegurances, pensions i planificació de jubilació.
 • Fiscalitat de les inversions.
 • Atenció al client en l’assessorament financer.
Una vegada que superis totes les proves obtindràs la teva titulació.
Demanar més Informació

Sortides Professionals del Curs d’Assessor Financer

Les sortides laborals que tindràs una vegada que culminis el Curs d'Assessor Financer a distància seran innombrables pel fet que el sector financer a Espanya, tant en l'àmbit públic com privat, ha tingut un gran creixement en l'actualitat. Algunes d'elles són les següents:
 • Assessor Financer.
 • Agent Comercial/ Financer.
 • Assessor Financer i Patrimonial.
 • Consultor Financer.
Entre les empreses del sector financer tenim la banca, assegurances i mercat. Fins i tot aquí compten les empreses d'assessoria financera independent.

On Estudiar d’Assessor Financer?

En els següents enllaços podràs informar-te sobre 5 millors Cursos d'Assessor Financer a distància existents i recomanats en la web:
 • Curso de Asesor Financiero: Si vols formar-te amb els millors, considera seriosament aquesta excel•lent opció. Rebràs un Diploma de la Fundació Tripartida per a la Formació en l'Ocupació. Forma't per a millorar la teva qualificació professional! I a més Aquest és un Curs FPO gratis!
 • docplayer.es: https://docplayer.es/2447858-Curso-de-asesor-financiero-certificacion-efa.html Si decideixes titular-te en aquest Centre, podràs comptar amb material didàctic actualitzat constantment i amb tutors personalitzats experts en metodologia en línia i a distància, i amb un temari que et garantirà múltiples sortides laborals. A més en finalitzar podràs sol•licitar la tramitació del Diploma de l'Associació Espanyola d'Ensenyament Tècnic Professional (AEDETP).
 • FP de Asesor Financiero: Aquesta és una extraordinària opció en la qual podràs obtenir una titulació i incorporar-te amb garanties i ràpidament en el món laboral, o si és el teu cas, actualitzar els teus coneixements professionals.
 • sede.sepe.gob.es: https://sede.sepe.gob.es/es/portaltrabaja/resources/pdf/especialidades/ADGN01.pdf En aquest Centre comptaràs amb excel•lents preus, possibilitat de beques i obtindràs un títol acreditatiu en finalitzar el curs, que et permetrà Inserir-se en el món laboral com tot un professional.
 • slideshare.net: https://www.slideshare.net/segurosred/programa-superior-de-asesor-financiero?qid=87ffe7e4-decb-47c9-b053-86d0418e93fe&v=&b=&from_search=11 En aquest Centre t'oferiran les bases fonamentals per a poder dedicar-te a aquesta ocupació i entendre el context. Tria formar-te amb els millors! Obtindràs el títol d'Assessor Financer Europeu EFA® que és el més prestigiós i de major reconeixement a la nostra regió, atorgat per EFPA (European Financial Planning Association).
Demanar més Informació