Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


5 cursos de Formació recomanats per a titular-te en Auxiliar d'Ajuda a domicili

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
Avui dia pel moviment que portem diàriament moltes vegades no podem supervisar la cura especial que pugui necessitar algun dels nostres familiars majors, dependents o malalts. Aquestes persones necessiten comptar amb algú que pugui ser allí per al suport de les seves activitats diàries i que no puguin realitzar per si sols, com vestir-se, alimentar-se, dutxar-se o traslladar-se dins del seu propi habitatge entre altres coses.

És aquí on fa funció l'Auxiliar d'Ajuda a domicili, qui és el professional que ofereix els seus serveis per a la cura i l'atenció necessària que requereixi la persona en la seva llar. Des de la intervenció en l'alimentació, higiene personal, trasllats i mobilitzacions dins de l'habitatge, garantint sempre la seguretat de la persona a la seva cura. Fins a dur a terme la funció d'acompanyament i assistència personalitzada sent sempre respectuós i cooperant amb la seva autonomia.

Ara bé, si ets d'aquestes persones que els agrada ajudar, tens paciència, t'agradaria treballar amb persones que requereixen atenció, sents que tens vocació, t'agrada reforçar l'autoestima dels altres, tens bona comunicació tan verbal com en gestos i conductes, tens molt del perfil d'un Auxiliar d'Ajuda a domicili. T'agradaria capacitar-te en aquesta àrea, però no saps on estudiar? Nosaltres et portem tota la informació, així que et convido a continuar llegint i coneguis de què van aquestes capacitacions i on fer-les.

Actualment, en internet existeix un gran nombre de centres que imparteix el Curs d'Auxiliar d'Ajuda a domicili tant a distància com presencial perquè els alumnes puguin triar la modalitat que més s'adapti a ells. Amb professors qualificats en l'àrea per a l'ensenyament i professionals en l'àrea com a tutors

els qui realitzen avaluacions de cada mòdul d'estudi tan presencial com a distància.
Demanar més Informació

Temari del Curs d'Auxiliar d'Ajuda a domicili

Tots els centres d'estudis es regeixen per uns certs conceptes per a l'ensenyament als alumnes. Algunes de les assignatures que veuran són:
  • Atenció i suport psicosocial, sanitària i higiènica.
  • Suport domiciliari i a la comunicació.
  • Destreses socials.
  • Característiques, necessitats i organització de l'atenció a les persones en situació de dependència.
  • Teleassistència.
  • Primers auxilis.
  • Ofereixen orientació en la formació laboral, en la iniciativa emprenedora i formació en centres de treball. Perquè l'alumne demostri l'après.
Demanar més Informació

Sortides Professionals del Curs d'Auxiliar d'Ajuda a domicili

Una vegada aconseguida la titulació en l'àrea podràs exercir com a auxiliar d'ajuda a domicili en:
  • Centres assistencials.
  • Centres d'atenció psicosocials.
  • Suport a la gestió domèstica.

On Estudiar Auxiliar d'Ajuda a domicili?

Com sabem que triar un curs entre tants disponibles en la Web, decidim portar-te el resultat d'una recerca que realitzem per a poder portar-te aquest article. Et deixem els enllaços als 5 cursos d'Auxiliar d'Ajuda a domicili més valoratsperquè puguis matricular-te.
Demanar més Informació