Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


Aprendre Terrissaire Ceramista a Distància: els millors Cursos

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
Vols saber què fa un Terrissaire Ceramista?... Els Terrissaires Ceramistes realitzen diferents objectes de ceràmica tant amb tècniques tradicionals com amb processos mecanitzats. La majoria s'especialitzen en una mena de treball particular (en tornejament o en buidatge)

Els Terrissaires Ceramistes utilitzen una combinació d'eines (manuals i automàtiques) per a realitzar els productes. Les eines manuals són un mètode eficaç i es continua utilitzant molt, però sovint s'usen també eines mecanitzades perquè abreugen el procés.

El Curs de Terrissaire Ceramista a distància està dirigit a persones que vulguin incorporar-se amb garanties en el món professional, o actualitzar els seus coneixements, segons sigui el cas. El seu objectiu és valorar, dissenyar i fabricar objectes ceràmics útils o decoratius, modelant manualment o amb motlles.

A més s'encarreguen de decorar les peces i coure-les, seguint les normes de seguretat, higiene i mig ambientals.

És absolutament cert que hi ha un renaixement de l'interès per la ceràmica i per les peces fetes amb argila. Un Terrissaire Ceramista és com un escultor, que en lloc de ferro o bronze manipula com a mitjà d'expressió el material ceràmic.

Gregorio Peño, és Tècnic Superior en Arts Plàstiques i Disseny en Ceràmica Artística per l'Escola Francisco Alcántara de Madrid. Malgrat la seva curta edat, la seva obra s'ha reconegut fora i dins del país en diferents premis i biennals. Ell expressa: “No hi ha molta barrera entre ‘artesà’ i ‘artista’. Les dues paraules comencen per ‘art’ i serà per alguna cosa”.

Tu també tens l'oportunitat de ser un “escultor de material ceràmic”. Aprèn i expressa't. Atreveix-te a cursar Terrissaire Ceramista!
Demanar més Informació

Temari del Curs de Terrissaire Ceramista

Ja que t'has decidit a estudiar el Curs de Terrissaire Ceramista a distància, t'expliquem que està compost principalment per les següents assignatures:
 • Tècniques de representació gràfica.
 • Tècniques de pastat i modelatge.
 • Tècniques d’emmotllament.
 • Tècniques de pintura i esmalt sobre ceràmica.
 • Tècniques de cocció en diferents forns ceràmics.
Demanar més Informació

Sortides Professionals del Curs de Terrissaire Ceramista

Les sortides laborals que t'oferirà el Curs de Terrissaire Ceramista a distància, seran incomparables algunes d'elles són:
 • Terrissaire Ceramista.
 • Dissenyador Industrial Ceràmic.
 • Tècnic Disseny Ceràmic.
 • Forner Ceràmic.
 • Esmaltador Ceràmic.
 • Tècnic Ceràmic.
Aquestes sortides laborals les podràs trobar en empreses d'artesania i totes aquelles que tinguin a veure amb el món de les arts, com per exemple tallers i fàbriques de ceràmica, tant l'àmbit públic com privat, fins i tot per compte propi.

On Estudiar Terrissaire Ceramista?

Especialment per a tu hem seleccionat les millors opcions del mercat de Curs de Terrissaire Ceramista perquè puguis seleccionar i iniciar-te en aquest meravellós art, i són les següents:
 • Curso de Alfarero Ceramista: Aquest Centre t'ofereix tutors personalitzats, i a més material de formació multimèdia i recursos didàctics addicionals. Aquesta formació professional està certificada per AENOR. El que estaves buscant!
 • es.scribd.com: https://es.scribd.com/document/373127300/Ultimo-Taller-Del-Alfarero En aquest Centre trobaràs just el que estàs buscant: un temari que et garantirà múltiples sortides laborals, material didàctic contínuament actualitzat i tutors personalitzats experts en metodologia a distància.
 • Formación de Alfarero Ceramista: Si vols obtenir un títol homologat i reconegut per l'Associació Espanyola d'Ensenyament Tècnic Professional AEDEPT, i a més comptar amb una altíssima i competitiva qualitat professional... Has arribat al lloc indicat!
 • slideshare.net: https://www.slideshare.net/johanncamps/cultura-mochica-unsa?qid=007cd5b8-7e75-4739-9dae-cb17d9c3a1a7&v=&b=&from_search=2 Si estàs buscant un centre que t'ofereixi una alternativa còmoda d'abonament perquè puguis sufragar els teus estudis, aquí ho tens. A més et pots matricular gratis i tens garantia d'incorporar-te en el món laboral.
 • FP de Alfarero Ceramista: Amb aquesta formació, que a més està certificada per AENOR, rebràs un Títol Acreditatiu reconegut per l'Associació Espanyola d'Ensenyaments Tècnic Professionals (AEDETP) la qual cosa et permetrà millorar el teu currículum professional.
Demanar més Informació