Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


Com aprendre Guixaire

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
Cerques una àrea laboral en el món de la construcció? La realització i instal·lacio de motlles en escaiola com a element decoratiu o plaques prefabricades en falsos sostres i parets és una de les opcions més buscada per empreses que necessiten dividir espais i realitzar decoracions. Si desitges assabentar-te més d'aquesta professió i com formar-te, et convido a continuar llegint aquest article on parlarem del Curs de Guixaire.

El guixaire té com a funció cobrir sostres amb plaques d'escaiola, dissenyar diferents models d'escaiola per a la decoració, instal·lar mampares, reparar envans, entre altres. Ara bé, coneguem una mica sobre la formació d'aquest professional.

El nostre equip de treball va decidir realitzar una recerca en internet per diferents pàgines de diversos centres d'estudis amb la finalitat de donar a conèixer com i on es pot realitzar la formació. Vegem a continuació…

Cada dia són més els centres d'ensenyament que inclouen el Curs de Guixaire al seu catàleg de formació. Molts d'ells ofereixen aquests cursos en dues modalitats. De manera Presencial per a les persones que poden assistir a classes en els horaris ja establerts pel centre d'estudis. Mentre que si no poden desplaçar-se fins al centre per motius personals o laborals tenen l'opció d'estudiar en la modalitat de formació a Distància.

A través de la recerca realitzada pel nostre equip de treball vam poder conèixer que en qualsevol de les dues modalitats, els temaris i assignatures són pràcticament els mateixos. No obstant això pot ser que existeixin petites diferències depenent de la Comunitat Autònoma.

Per a l'ensenyament de la formació, aquests centres d'estudis compten amb un ampli claustre de professors i professionals altament qualificats i reconeguts en l'àmbit de la construcció.
Demanar més Informació

Temari del Curs de Guixaire

Alguna de les assignatures que estudiaràs en el pla d'estudis d'aquest curs són:
 • Disseny i elaboració de models.
 • Elaboració de motlles.
 • Elaboració de rematades i adorns.
 • Buidatge de peces en escaiola.
 • instal·lacio d’escaiola.
 • Tipus de models.
 • Modelatge i tallat.
Demanar més Informació

Sortides Professionals del Curs de Guixaire

Una vegada culminada la formació i aprovada cadascuna de les avaluacions, obtindràs la titulació que et permetrà exercir com a professional expert en alguna de les següents sortides laborals.
 • Empreses de construcció.
 • Empreses encarregades de remodelació de la llar.
 • Empreses de decoració o de reparacions.

On Estudiar Guixaire?

I ara et vam mostrar la nostra selecció dels millors Cursos de Guixaire que trobaràs en el mercat. A continuació els enllaços.
 • Curso de Escayolista: Si busques una Web amb ampli portafolis de Cursos en gran part del territori espanyol, et recomanem 1cursos.com. Compten amb anys d'experiència impartint formació a distància.
 • Formación de Escayolista: Centre d'estudis situat amb formació en diverses àrees. Compten amb professorats d'àmplia experiència encarregats de l'ensenyament.
 • FP de Escayolista: Aquest centre de formació compta amb seus a Madrid, Catalunya, Aragó, Andalusia, Galícia, Astúries, entre altres comunitats d'Espanya, Compten amb ampli catàleg de formacions en diferents àmbits.
 • Formación Profesional de Escayolista : Guia de cursos en diferents àrees d'estudis tan presencial com en formació a Distància. En diferents àrees d'Espanya.
Demanar més Informació