Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


Com aprendre Psicologia Canina i Felina

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
Si ets un entusiasta i apassionat dels animals i has pensat que t'agradaria treballar amb ells, et tenim bones notícies! Això t'interessa!... Estem segurs que t'animessis a dedicar-te professionalment a cura dels animals, i a fer aquest pas clau: seleccionar la formació més adequada per a aconseguir-lo.

Quan et titulis en el Curs de Psicologia Canina i Felina et convertiràs en un extraordinari terapeuta, i seràs un professional amb les tècniques i coneixements necessaris per a tractar els problemes de comportament tant en gossos com en gats. Això és summament necessari en la nostra societat, on els animals de companyia han crescut d'una forma accelerada i s'han incrementat cada vegada més. Atreveix-te a realitzar aquesta formació! En titular-te tindràs inimaginables sortides professionals.

Les nostres mascotes ja són part de les nostres vides, per la qual cosa hi ha molta demanda de titulats en nombroses àrees de les carreres veterinàries.

No per casualitat els considerem com a part de la nostra família. Hi ha estudis que demostren el fort que pot arribar a ser la connexió entre ells i nosaltres. Com bé va dir Gandhi: "La grandesa d'una nació i el seu progrés moral pot ser jutjat per la forma en què els seus animals són tractats."

Amb aquesta formació professional aprendràs a com orientar-ho pel bon camí, fer que comprengui les regles, a poc a poc i amb paciència, independentment de la seva edat, encara que és més comuna que es busqui ajuda quan estan cadells. En general quan compleixen un any és el moment més adequat per a ensinistrar-los.

T'imagines sent feliç cuidant i entrenant mascotes d'ara endavant?... I quan et diem "feliç" és literal... en cuidar d'una mascota, amb una cosa tan simple com la seva mirada, fa que s'alliberi oxitocina, que és l'anomenada hormona de l'amor i del plaer. El sàvies?...

Si has llegit fins aquí és perquè realment el tema t'apassiona. Continua llegint perquè prenguis la millor decisió d'estudiar a distància el Curs de Psicologia Canina i Felina.
Demanar més Informació

Temari del Curs de Psicologia Canina i Felina

Aquesta interessant formació està composta pel temari que et presentem a continuació. Una vegada que cursis les assignatures que seguidament t'enumerem aconseguiràs titular-te en el Curs de Psicologia Canina i Felina a distància:
 • Origen, evolució i classificació de les races.
 • Anatomia i fisiologia del comportament animal.
 • Fisiologia del comportament.
 • L'aprenentatge, els mètodes de modificació de la conducta i els problemes de conducta més freqüents en el gos domèstic.
 • Protocol per al maneig dels diferents qüestions del gos domèstic i casos clínics d'agressivitat.
 • Qüestió d'ansietat, fòbies i de comportament excessius.
 • Antecedents i evolució del gat domèstic.

Sortides Professionals del Curs de Psicologia Canina i Felina

Quan et titulis en el Curs de Psicologia Canina i Felina a distància, tindràs innombrables oportunitats per a exercir-te professionalment. Des de botigues per a mascotes, clíniques veterinàries, perruqueries o centres d'estètica canines i felines, centres d'entrenament, guarderies, o fins i tot per compte propi. Algunes de les sortides laborals són:
 • Auxiliar de Veterinària.
 • Ajudant Entrenador.
 • Cuidador d'Animals.
 • Terapeuta Caní i Felí.

On Estudiar Psicologia Canina i Felina?

Hem seleccionat les millors opcions de Curs de Psicologia Canina i Felina per a fer-te fàcil la tasca de triar i començar en aquest meravellós camí, i són les següents:
 • Curso de Psicología Canina y Felina: Una vegada que hagis superat les proves acadèmiques rebràs un diploma acreditatiu expedit pel Centre, que demostrarà la teva capacitat per a l'acompliment laboral.
 • Formación de Psicología Canina y Felina: Aquesta és una excel·lent opció que a més d'oferir-te un títol homologat i reconegut per l'Associació Espanyola d'Ensenyament Tècnic Professional AEDEPT, t'ofereix una altíssima i competitiva qualitat professional.F de Psicología Canina y Felina.
 • FP de Psicología Canina y Felina: Aquesta opció que et portem és una formació teoricopràctica, que a més t'ofereix títol propi acreditant els coneixements que has adquirit.
 • Curso de Psicología Canina y Felina: Si estàs buscant un ampli grup de professors i tutors que t'acompanyin en el teu procés d'aprenentatge, aquí els trobaràs. A més et poden ajudar en la cerca d'una ocupació en finalitzar la formació.
Demanar més Informació