Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


Curs d’Auxiliar de Laboratori: les formacions més valorades en la web

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
Saps al fet que es dedica un Auxiliar de Laboratori? Un Auxiliar de Laboratori col•labora permanentment amb el professional bioquímic. Aquest s'encarrega d'executar tasques de preparació de mostres, cultius i reactius.

És a dir, ajuda d'alguna manera amb l'exercici de la preparació, les anàlisis i desenvolupament de les diferents etapes de l'activitat que es realitza en un laboratori.

Has anat alguna vegada a un laboratori a realitzar-te unes anàlisis que t'ha receptat el metge? Et van prendre una mostra de sang? El professional que es va encarregar de realitzar tot el procediment necessari per a preparar aquesta mostra i analitzar-la la va realitzar un Auxiliar de Laboratori.

En la seva rutina normal de treball diari, l'Auxiliar de Laboratori s'encarrega d'emmagatzemar, netejar i desinfectar el material que s'usa en el laboratori.
Realitza solucions químiques, cataloga les mostres de teixits i sang, les etiqueta i prepara els mitjans de reactius, cultius i solucions.

També registra els pacients i transcriu els resultats de les anàlisis. Sol donar les indicacions als pacients per a elaborar l’anàlisi.

Totes aquestes funcions que t'hem descrit requereixen que l'Auxiliar de Laboratori tingui uns coneixements profunds dels fonaments de l'hematologia, bioquímica i microbiologia clínica, com també de les normes bàsiques del treball en laboratori.

Tens un genuí interès per la ciència, l'assistència sanitària i el treball de laboratori? Llavors has arribat al lloc correcte.

El paper de l'Auxiliar de Laboratori és molt important Et convidem, a cursar Auxiliar de Laboratori a distància.
Demanar més Informació

Temari del Curs d’Auxiliar de Laboratori

Quan decideixis estudiar el Curs d'Auxiliar de Laboratori a distància tindràs un temari que pot variar depenent del centre de formació, no obstant això aquestes són les assignatures més freqüents:
 • Organització del lloc de treball.
 • Preparació de matèries per a l’anàlisi. Microbiològic,
 • Preparació d’equips i instruments.
 • Tècniques d’anàlisi física i fisicoquímica.
 • Mètodes bàsics d’anàlisi química.
 • Control de qualitat.
 • Compliment de les normes de seguretat i mediambientals.
Demanar més Informació

Sortides Professionals del Curs d’Auxiliar de Laboratori

Les sortides laborals i professionals que aconseguiràs una vegada que et titulis en el Curs d'Auxiliar de Laboratori a distància són les següents:
 • Auxiliar de Laboratori.
 • Tècnic Auxiliar de Laboratori.
 • Auxiliar d’Elaboració Laboratori.
 • Tècnic de Control de Qualitat.
 • Ajudant de Laboratori.
En empreses del sector de l'àrea química de diversa tipologia, com ara laboratoris en general, laboratoris de desenvolupament, magatzem de medicaments i línies de producció, que poden pertànyer a l'àmbit públic o privat.

On Estudiar Auxiliar de Laboratori?

Les formacions més valorades en la web per a estudiar Auxiliar de Laboratori a distància, te'ls portem en els enllaços que et presentem a continuació:
Demanar més Informació