Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


Cursos Administratiu de Polivalent per Pimes: seleccionem el mes buscat de la Web

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
Avui dia en els càrrecs administratius d'una petita o mitjana empresa és molt demandat el professional polivalent, professionals capaços d'executar diferents funcions quan així es requereixi. Si ets hàbil per a prendre decisions davant possibles situacions complicades i obert als possibles canvis, tens part del perfil d'aquest professional.

Ara bé, si a més de comptar amb aquest perfil, comptes amb altres qualitats i cerques formar-te en aquesta àrea laboral, et convido a continuar llegint aquest article dedicat al Curs d'Administratiu Polivalent per a Pimes. Un curs que cada dia és més buscat en els centres d'estudis segons una recerca realitzada pel nostre equip de treball a través d'internet per a conèixer de què va aquesta formació

Aquests cursos tenen com a objectiu que els estudiants aprenguin les diferents tècniques per a portar l'administració de petites i mitjanes empreses, així com l'àrea comptable, comercial i els recursos humans. A més l'atenció al client i portar el control dels diferents documents.

Aquest Curs d'Administratiu Polivalent per a Pimes l'imparteixen en dues modalitats diferents. La primera opció en la modalitat Presencial si pots assistir a classe en els horaris ja establerts pel centre d'estudis. Però si no pots desplaçar-te fins al centre d'ensenyament per motius personals o laborals comptes amb l'opció de formació a Distància. En qualsevol de les dues metodologies pràcticament seran les mateixes assignatures i temaris, potser pot variar una mica depenent de la Comunitat Autònoma

La majoria d'aquests centres d'estudis són reconeguts i compten amb excel•lents professors i professionals altament qualificats en l'àrea, un avantatge perquè els alumnes aconsegueixin amb èxit la seva titulació.
Demanar més Informació

Temari del Curs d’Administratiu de Polivalent per a Pimes

Alguna de les assignatures que estudiessis en el pla de formació del Curs d'Administratiu Polivalent per a Pimes són:
 • Entorn empresarial.
 • Comunicació empresarial.
 • Tractament de la documentació comptable.
 • Operacions auxiliars de gestió de tresoreria.
 • Aplicacions informàtiques bàsiques, administratives i de gestió.
 • Ofimàtica.
 • Operacions administratives de compravenda.
 • Tècnica comptable.
 • Operacions administratives de recursos humans i atenció al client.
 • Engonal comercial bàsic.
Demanar més Informació

Sortides Professionals del Curs d’Administratiu Polivalent per Pimes

Una vegada culminada la formació i adquirida la titulació amb èxit, podràs exercir com a professional expert en alguna de les següents sortides laborals:
 • Empreses de mida petit i mitjà.
 • Administratiu comercial.

On Estudiar d’Administratiu Polivalent per Pimes?

Després d'una llarga exploració per la web i analitzant una gran varietat de cursos et vam mostrar la nostra selecció dels millors Cursos d'Administratiu Polivalent per a Pimes que trobaràs en el mercat.
Demanar més Informació