Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


Cursos de Batxillerat: seleccionem els més buscats de la web

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
L'ensenyament de Batxillerat és impartida regularment a joves entre els 15 i 18 anys una vegada finalitzada l'Educació Secundària Obligatòria (ESO). No obstant això, està obert a persones que passin les edats esmentades que per una raó o l'altra no han pogut finalitzar els seus estudis en l'etapa corresponent.

El seu objectiu principal és que tots els adreçats del Batxillerat adquireixin els coneixements i habilitats que els permetin incorporar-se a la vida social amb responsabilitat, maduresa intel·lectual i humana per a aconseguir desenvolupar funcions i reptes en la societat. Al seu torn són preparats per a la incorporació a la universitat o estudis superiors, tant professional com universitaris i per a l'accés al camp laboral en el seu futur.

Com es pot ingressar al Batxillerat?

Tens dues possibilitats d'ingrés, la primera opció és a través de la titulació que obtens en graduar-te en ESO i l'altra possibilitat és amb cicles formatius de grau mitjà. A través d'aquesta segona opció se't poden convalidar algunes de les matèries.

Aquests estudis són de:

Té dos cursos de durada i caràcter preuniversitari. Una vegada hagis obtingut el Batxillerat pots accedir en Cicles Formatius de Grau Superior, o a la universitat, superant Proves d'Accés a la Universitat.

A més del batxiller presencial ofereixen modalitats dissenyades per a adults que vulguin culminar el batxillerat.
Demanar més Informació

Temari del Curs de Batxillerat

Algunes de les assignatures que podràs veure en el Batxillerat són:
  • Literatura i llengua castellana.
  • Llengua estrangera I i II.
  • Religió.
  • Educació física.
  • Ciutadania i filosofia.
  • Ciències per al món contemporani.
  • Sortides Professionals del Curs de Batxillerat
Si desitges millorar el teu disseny curricular i aconseguir més possibilitats de millorar en l'àrea laboral has de comptar amb el títol de Batxillerat. Moltes de les Ofertes de Treball avui dia sol·liciten que l'aspirant hagi finalitzat el Batxillerat.
Demanar més Informació

On Estudiar Batxillerat?

Sabem que en entrar a internet existeix gran quantitat de centres que ofereixen aquesta titulació, però també sabem que no és gens fàcil triar la millor opció. Per aquesta raó vam voler fer-te la vida més fàcil i et deixarem una selecció de cursos de Batxillerat més sol·licitats en la web.
Demanar més Informació