Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


Cursos d'Operari de Planta de Tractament d'Aigua: seleccionem els més buscats de la Web

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
El tractament de les aigües és un procés físic-químic en el qual es redueixen o descarten elements contaminants (virus, bacteris, etc.), perquè siguin aptes per al consum humà. Aquests procediments de potabilització i depuració són realitzats en una planta especialitzada, i en aquesta planta hi ha operaris que estan qualificats per a operar-la i mantenir-la d'una forma efectiva. Aquestes plantes contenen mecanismes automàtics, per la qual cosa alguns dels treballs que du a terme l'operari els fa a les sales de control.

Cada vegada que obres l'aixeta o que portes un got d'aquest vital líquid a la teva boca... Aquesta aigua, ha passat per aquest procés del qual et parlem.

Imagines que puguis expandir els teus coneixements en aquesta àrea, puguis titular-te i exercir-te en un treball relacionat amb el tractament de les aigües?

Titular-te com a Operari de Planta de Tractament d'Aigua és molt senzill. Aquí tindràs tot el necessari per a saber en què consisteix i tot el que requereixes per a fer-ho amb èxit. Continua llegint.

Un Operari de Planta de Tractament d'Aigua és format per a: dominar els mètodes per al processament d'aigües residuals, identificar els agents contaminants freqüents que afecten l'aigua, conèixer el procés de purificació i potabilització de les aigües així com el funcionament d'una estació de tractament d'aigües potables i residuals.

Si has llegit fins aquí és perquè t'ha interessat el que et portem. Et convidem que t'animis a emprendre l'inici d'aquesta meravellosa oportunitat de creixement professional.

Decideix ja titular-te com a Operari de Planta de Tractament d'Aigua! El creixement de la població porta com a conseqüència una major demanda de serveis de tractaments d'aigua, la qual cosa al seu torn promourà el creixement de les oportunitats d'ocupació en aquesta àrea. Per aquesta raó ens dediquem a realitzar una recerca perquè coneguis les diferents formacions a distància en els centres d'estudis més recomanats.
Demanar més Informació

Temari del Curs d'Operari de Planta de Tractament d'Aigua

A continuació et presentem el temari i/o assignatures més freqüents que cursessis en aquesta formació:
  • Educació ambiental.
  • Electricitat i Hidràulica bàsiques (legislació, conceptes bàsics d'electricitat i hidràulica).
  • Operació de plantes de tractament d'aigua (aigües residuals, xarxes de sanejament, contaminants d'aigües, línies de tractament, procés de depuració).
  • Operació i maniobres d'equips d'una planta d'aigua.
  • Manteniment d'equips i instal•lació d'una planta d'aigua.
  • Manteniment d'una planta de tractament d'aigua (interpretar esquemes elèctrics, manuals).
Amb aquests temes tindràs els coneixements i capacitats necessàries per a la teva inserció en el món laboral.

Sortides Professionals del Curs d'Operari de Planta de Tractament d'Aigua

Les sortides laborals i professionals que tindràs una vegada culminada la teva formació a distància per a operar una planta de tractament d'aigua seran les següents:
  • Operadors de sistemes i plantes de tractament d'aigua.
  • Operadors de sistemes i plantes de tractament d'aigües residuals.
  • Aprenent d'Encarregat.
  • Supervisor de Torn.
Una vegada obtinguis el títol, les oportunitats són àmplies en empreses públiques o privades en l'àrea d'Energia i Aigua, com ara: Plantes depuradores d'aigua, d'aigües residuals, de distribució, transformació i producció d'aigua, aquelles relacionades amb el medi ambient i del sector elèctric.

On Estudiar Operari de Planta de Tractament d'Aigua?

Hi ha moltes opcions que et permetran estudiar i titular-te com a Operari de Planta de Tractament d'Aigua. Les que et brindem a continuació són les que seleccionem per a tu i recomanem:
Demanar més Informació