Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


Disseny de Mitjans Didàctics: els cursos més valorats en la web

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
En el món de l'educació són molt importants els mitjans que utilitzem per a l'ensenyament. Dependrà de com apliquem les nostres estratègies el que els alumnes aconsegueixin aprendre. Avui dia existeixen maneres diferents d'abordar l'aprenentatge dels nostres estudiants i com a professors docents hem d'actualitzar-nos i innovar.

Qualsevol element utilitzat amb la finalitat de proporcionar el correcte aprenentatge i estimular les habilitats en l'alumne, sempre que compti amb els requisits i particularitats recomanades, pot ser un mitjà didàctic. Ara bé, Qui són els encarregats de realitzar aquests mitjans per a l'ensenyament? Et convido a continuar llegint aquest article dedicat a aquests professionals i al Curs de Disseny de Mitjans Didàctics si busques exercir en aquest camp laboral.

Aquests professionals són encarregats del disseny i l'elaboració de mitjans didàctics en les seves diferents formes, audiovisuals, llibres, àudios, digitals, entre altres. Coneixen les últimes tendències per al millor aprenentatge dels estudiants.

La intenció del disseny de mitjans didàctics és augmentar l'ensenyament i l'aprenentatge, estimulant a l'alumne en l'educació i creativitat a través d'aquest disseny.

Ara, que ja saps de què tracta aquesta professió, et direm que va el Curs de Disseny de Mitjans Didàctics.

Actualment existeix un gran nombre de centres d'ensenyament que ofereixen aquestes formacions en dues modalitats. Si se t'és fàcil assistir a les classes en l'horari establert pel centre d'estudi, tens l'opció Presencial. Però no pots desplaçar-te per motius laborals o personals pots estudiar el curs a través de la formació a Distància. En qualsevol de les dues modalitats són pràcticament les mateixes assignatures i temaris, encara que pot haver-hi petites diferències segons la Comunitat Autònoma en la qual s'imparteixin.
Demanar més Informació

Temari del Curs de Disseny de Mitjans Didàctics

Algunes de les assignatures que cursessis per a obtenir els coneixements necessaris en aquesta professió, són:
 • Mitjans i recursos didàctics: definició, funcions i diferències.
 • Característiques dels mitjans didàctics.
 • Criteris de selecció.
 • E-learning.
 • Recursos didàctics utilitzats en l’elearning.
 • Proposta de mitjans didàctics.
 • Innovació de la formació.
 • Simulació en situació de laboratori.
 • Disseny de mitjans didàctics.
 • Recursos didàctics: tradicionals i audiovisuals.
Agregat a això molts centres inclouen el mòdul de l'empresa com a iniciativa emprenedora i la formació en centres de treballs.
Demanar més Informació

Sortides Professionals del Curs de Disseny de Mitjans Didàctics

En culminar i aprovar cada mòdul d'estudi, obtindràs el títol en Disseny de Mitjans Didàctics que et permetrà exerceixen en alguna de les següents sortides laborals:
 • Empreses dedicades al disseny de mitjans didàctics.
 • Empreses d’elaboració de materials didàctics.
 • Consultories de formació.
 • Empreses o organismes dedicats a formació ocupacional.

On Estudiar Disseny de Mitjans Didàctics?

Esperem haver-te ajudat a aclarir els teus dubtes sobre el Curs Disseny de Mitjans Didàctics. Per a finalitzar volem deixar la nostra aportació i així puguis matricular-te entre els millors centres de formació. I ara et vam mostrar la nostra selecció dels millors Cursos de Disseny de Mitjans Didàctics que trobaràs en el mercat.
Demanar més Informació