Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


Els 4 millors cursos d’Auxiliar de Laboratori d’Indústries Alimentàries a Distància

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
La indústria alimentària a Espanya ha tingut un comportament positiu i en creixement en els últims anys, amb increment en les seves principals dimensions i contribució dels diferents canals.

Aquest augment es deu a dos elements primordials, el bon comportament de les exportacions i l'impuls del consum intern.

Són cada vegada més les anàlisis que es realitzen en els aliments, tant quant als paràmetres a determinar com en quantitat, i també en relació amb els requeriments per a aconseguir excel•lents límits de detecció.

Per això, és ineludible l'optimització de recursos i l'especialització dels laboratoris per a aconseguir que aquests posseeixin uns nivells de qualitat prestigiosa d'acord amb les normes internacionals.

Aquesta informació ens diu que hi ha altíssimes oportunitats de sortides laborals si decideixes titular-te en el Curs d'Auxiliar de Laboratori d'Indústries Alimentàries a distància.

Aquest curs té com a objectiu que et formis en tasques relatives a la presa de mostres d'aliments, anàlisis i interpretació d'aquestes, i a la comprensió de les proporcions i naturalesa dels microorganismes i les substàncies trobades en les mostres.

En resum, aquesta formació professional t'aportarà els coneixements necessaris per a conèixer les operacions auxiliars en un laboratori de la indústria alimentària.

Si t'has interessat a pertànyer a un laboratori de la indústria alimentària, i exercir-te professionalment en aquestes activitats auxiliars i operatives, no dubtis a continuar llegint el que el nostre equip ha preparat especialment per a tu.
Serà increïble conèixer tot el que podràs aconseguir en cursar Auxiliar de Laboratori d'Indústries Alimentàries a distància! Anima't!
Demanar més Informació

Temari del Curs d’Auxiliar de Laboratori d’Indústries Alimentàries

Si estàs animat a estudiar el Curs d'Auxiliar de Laboratori d'Indústries Alimentàries a distància, és important que sàpigues que tindràs un temari que pot variar depenent del centre de formació, no obstant això aquestes són les assignatures més freqüents:
  • Seguretat i higiene en la indústria alimentària.
  • Operacions bàsiques de laboratori en la indústria alimentària.
  • Anàlisi instrumental en la indústria alimentària.
  • Anàlisi microbiològiques en la indústria alimentària.

Sortides Professionals del Curs d’Auxiliar d’Indústries Alimentàries

Tindràs importants sortides laborals una vegada que et titulis en el Curs d'Auxiliar de Laboratori d'Indústries Alimentàries són les següents:
  • Tècnic de Desenvolupament de Negoci Laboratori.
  • Tècnic de Laboratori.
  • Tècnic de Laboratori de Qualitat.
  • Especialista de Laboratori Aplicacions Alimentàries.
  • Operari de Fabricació de Laboratori.
  • Responsable de Qualitat i Seguretat Alimentària.
En empreses del sector de la indústria alimentària tant de l'àmbit públic com privat, com a laboratoris alimentosos, fàbriques d'aliments congelats i d'aliments en general.

On Estudiar Auxiliar de Laboratori d’Indústries Alimentàries?

Els millors cursos per a estudiar Auxiliar de Laboratori d'Indústries Alimentàries a distància els trobaràs en els enllaços que et presentem a continuació:
Demanar més Informació