Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


Els 4 millors Cursos per aconseguir el títol d’Ensinistrament Caní Obediència Bàsica

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
Els gossos són els millors amics de l'home, o almenys fins que el seu comportament es torna insostenible. Que tal aprendre a entrenar-los, ensinistrar-los, ensenyar-los bon comportament, que es tornin obedients i d'aquesta manera gaudir de la seva companyia, evitant qualsevol classe d'accident o inconvenient derivat del seu comportament.

Si comparteixes aquesta lògica i t'agraden els gossos, et convidem a aconseguir el títol a distància en Ensinistrament Caní Obediència Bàsica, en els 4 millors cursos que avui el nostre equip de treball ha portat per a tu.

Forma't professionalment i especialitza't en aquesta àrea. On rebràs coneixements, mètodes i tècniques especials, que t'ajudaran a fer possible que la convivència amb els nostres amics canins sigui possible i es desenvolupi sota uns paràmetres d'harmonia.

Seràs capaç de crear i implementar mètodes i mecanismes cada vegada més eficients quant a l'ensinistrament, conèixer els principis inherents al seu comportament i desenvolupament, sabràs desxifrar aspectes psicològics i físics de conducta, així com determinar aspectes de fisiologia i biologia.

Actualment existeix una àmplia demanda de persones especialitzades en aquesta àrea, pel fet que hi ha gran quantitat d'amants de gossos, els quals són mascotes en les seves llars.

Però no tenen el coneixement necessari, ni la formació per a entrenar-los. El que porta com a conseqüència, conflictes i problemes resultants del mal comportament del gos.
Demanar més Informació

Temari del Curs d’Ensinistrament Caní Obediència Bàsica

Per a aprovar el curs de manera positiva, hauràs de cursar les següents assignatures, les quals són fonamentals per a complementar la teva formació:
  • Tècniques d’ensinistrament I i II.
  • Estructura social i comportament.
  • Classificació, evolució, origen i desenvolupament psicològic.
  • Tècniques d’aprenentatge.
  • Sistema endocrí i genètic.
  • Pràctiques dirigides a l’ensinistrament i normes de concursos.
  • Sistema nerviós.
Demanar més Informació

Sortides Professionals del Curs d’Ensinistrament Caní Obediència Bàsica

Tindràs la possibilitat d'optar per a les següents sortides laborals, després d'haver-te titulat en aquesta apassionant àrea:
  • Treballador o conseller en guarderies canines.
  • Ajudant en botigues de mascotes.
  • Impartint i desenvolupant tècniques i mètodes d’obediència canina per a alguna empresa o mitjançant compte propi.

On Estudiar Ensinistrament Caní Obediència Bàsica?

Portem per a tu, els 4 millors cursos d'Ensinistrament Caní Obediència Bàsica, resultants de la recerca realitzada en tota la web i amb la intenció d'ajudar-te al fet que rebis únicament la més qualificada educació:
Demanar més Informació