Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


Els 5 Cursos més valorats d’Analista de Formigons

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
Encara que no ho creguis… en l'antiguitat, els grecs, els egipcis i els romans ja executaven obres amb formigó. Posteriorment amb l'avanç del temps l'elaboració del material es va anar afinant, i és en el segle XX quan s'aconsegueix obtenir ciment de qualitat per a produir un formigó útil per a les construccions.

En l'actualitat la fabricació de formigó inclou la utilització de materials reciclats. Ho sabies? I d'aquesta manera es busca reduir l'impacte en l'ambient!

El formigó sol elaborar-se barrejant ciment o calç amb sorra, grava i aigua: guanya resistència quan s'asseca i endureix. En oportunitats es recorre també a diferents additius per a canviar les seves característiques.

I a més… Tenim per a tu una gran notícia! El formigó ha estat un dels materials de construcció més utilitzats al llarg de la història més recent.

Ponts, túnels, preses, edificis i altres infraestructures en el món han utilitzat aquesta tècnica per molts avantatges: la seva alta resistència a les altes temperatures i a les vibracions.

A Espanya la tècnica del formigó també va arribar a finals del segle XIX. El nostre país des d'aquest moment es va situar en les primeres posicions en el desenvolupament internacional de la construcció amb aquest material.

Això significa que si estudies el Curs d'Analista de Formigons a distància, tindràs moltes oportunitats en el món laboral, ja que el creixement en el sector ha estat evident. Així que no pots deixar de considerar-ho com una de les teves prioritats de formació professional. Continua llegint!
Demanar més Informació

Temari del Curs d’Analista de Formigons

En aquesta extraordinària formació professional veuràs les assignatures i el temari que et presentem a continuació, perquè puguis titular-te:
  • Reconeixement i ús d’aparells de mesura.
  • Control d’àrids per a formigons.
  • Tècniques d’anàlisi d’aigües per a formigons.
  • El control del ciment.
  • Tècniques de control del formigó.
  • Tècniques de control d’armadures.
Demanar més Informació

Sortides Professionals del Curs d’Analista de Formigons

Una vegada que hagis culminat les assignatures i superat totes les proves del Curs d'Analista de Formigons a distància, tindràs sorprenents oportunitats sortides laborals. Algunes d'elles són:
  • Oficial en planta de formigó.
  • Analista de formigons.
  • Encarregat de planta de formigó.
  • Operador de planta de formigó.
Aquestes sortides laborals les podràs trobar en empreses en l'àmbit públic o privat, en el sector del formigó. Com Empreses dedicades al formigó (dedicades a prefabricats de formigó, estructures de formigó armat, etc.) i plantes de formigonada.

On Estudiar Analista de Formigons?

Després d'haver estudiat les alternatives de Curs d'Analista de Formigons a distància en la web hem seleccionat les 5 millors per a tu, i són les següents:
Demanar més Informació