Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


Els 5 millors cursos de: FP Realització i Plans d'Obra

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
En el sector de la construcció es requereixen diferents professionals per a la correcta i segura execució d'una edificació. Per això és indispensable estar ben capacitat en l'àrea.

Si t'agrada aquest món i has pensat a ingressar en el món laboral, el primer que has de fer és formar-te i així fer que el teu currículum valgui encara més del que val ara. Una companyia de construcció sempre tindrà en compte la formació que tingui l'aspirant al càrrec quan mostri el seu currículum.

Llavors... Quines esperes per a capacitar-te? Et convido a continuar llegint aquest article que portem després d'una recerca per diferents centres d'estudis que ofereixen aquesta titulació.

Després d'una llarga exploració per la web, ens vam adonar que existeix una gran quantitat de pàgines de diferents centres d'estudis que ofereixen aquestes titulacions, cosa que encara que és bo saber que són molts els interessats a aconseguir que cada dia existeixin més professionals, també per a l'estudiant no és gens fàcil decidir entre punts. És per això que a més de portar-te un nodrit resum de tota la informació que vam poder recopilar, també et deixarem el resultat d'aquesta recerca.

Actualment, aquests cursos d'FP Realització i Plans d'Obra els imparteixen en dues modalitats, a distància, per a aquells estudiants que per trobar-se lluny de la zona on imparteixen les classes no puguin assistir i presencial si per contra l'estudiant és dels quals prefereixen assistir diàriament a classes.

La majoria d'aquests centres d'estudis compten amb professors altament qualificats i professionals en l'àrea, cosa que ens va semblar summament important, ja que garanteixen una excel•lent formació. La metodologia d'avaluació pot ser que canviï entre un centre i un altre, ja que tenen la seva pròpia autonomia, però es manté sigui a distància o presencial.
Demanar més Informació

Temari de la FP Realització i Plans d'Obra

En el transcurs de la capacitació ires aprenent les eines i conceptes necessaris que requereix l'FP Realització i Plans d'Obra, que et permetran professionalitzar-te en l'àrea. Algunes de les assignatures amb les quals estudiessis són:
 • Plans d'obra.
 • Replantejos d'obra.
 • Organització de talls d'obra.
 • Plans de seguretat en la construcció.
 • Relacions al voltant de Treball.
 • Administració, gestió i comercialització en la petita o mitjana empresa.
A més els alumnes reben formació i orientació laboral més la formació en centres laborals.

Sortides Professionals de la FP Realització i Plans d'Obra

Una vegada culminat el cicle formatiu i ja estiguis especialitzat en la professió, podràs exercir en el camp laboral en alguna de les següents sortides laborals:
 • Encarregat d'obra.
 • Auxiliar tècnic d'obra.
 • Ajudant de cap d'obra.
 • Capatàs.
 • Ajudant de planificació d'obra.
 • Tècnic de seguretat i higiene.
 • Ajudant d'organització.

On Estudiar Realització i Plans d'Obra?

Com sabem que són nombroses les pàgines dels centres d'estudis que imparteixen la capacitació d'FP Realització i Plans d'Obra, i sabem també que per a l'estudiant no és tasca fàcil decidir en quina d'elles realitzar els estudis. Et deixarem els enllaços als 5 millors cursos que vam poder extreure de la web després de la nostra recerca. Si busques conèixer més detalls sobre les Sortides Laborals que ofereix la formació en titular-te, aquí t'informem sobre aquest tema:
Demanar més Informació