Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


Els cursos amb les millors Opinions per a estudiar Forner

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
El pa és un dels pilars de la dieta mediterrània. S'ha mantingut la seva presència en la taula no sols dels espanyols sinó en moltes parts del món, ja que satisfà necessitats d'energia diària.

Els seus orígens exactes es desconeixen; no obstant això, se sap que va ser un dels primers aliments que l'home va elaborar amb cereals que va conrear després de deixar de ser nòmada.

És molt conegut per tots que Espanya és una gran destinació turística i un dels seus atractius és la gastronomia, i el pa juntament amb l'oli i el vi, no s'escapa d'ella, amb les seves grans varietats i ingredients en la seva elaboració, bé sigui com un protagonista o com un complement. Cada peça té darrere una història de tradició i sabor... No sé a tu, però a mi ja "se'm va fer aigua la boca"...

L'elaboració del pa és tota una ciència i un art alhora. No es tracta tan sols de barrejar sal, aigua i farina... es tracta d'un procés meravellós de transformació, tota una seqüència de processos que han d'ocórrer en harmonia i en balanç perfecte, perquè la conseqüència final transcendeix a la senzillesa dels ingredients. Els sabors i textures són més que la combinació de les parts...

T'agradaria aprendre tots els secrets per a elaborar un bon pa i fer-ho tu mateix? Si realment això t'agrada Fes-ho No hi ha res millor que fer el que a un li agrada i a més viure d'això.

I si encara no saps si és el que t'agrada, perquè mai ho has fet, llavors Prova... Com va dir Albert Eintein: "No tinc cap talent especial. Només soc apassionadament curiós."

Estudia el Curs de Forner a distància. Forma't i obtingues grans beneficis en l'àmbit personal i professional. Nosaltres ens hem encarregat de fer tot el treball preliminar per tu, per a portar-te tota la informació que requereixes i acabis de prendre la teva decisió sobre on i amb qui titular-te com a Forner i tenir moltes opcions i sortides professionals. Et convidem que continuïs llegint...
Demanar més Informació

Temari del Curs de Forner

Les assignatures o temari que hauràs de cursar per a titular-te de Forner a distància, i inserir-te amb èxit en el camp laboral, són les següents:
 • Manipulació d'aliments especialitat farines i derivats.
 • Seguretat i higiene d'un obrador de fleca i brioixeria.
 • Processos de mecanitzat.
 • Elaboració bàsica de fleca-brioixeria.
 • Elaboració complementària, decoració i envasament de fleca-brioixeria.
 • Recepció i emmagatzematge de matèries primeres.
 • Gestió i administració d'una fleca.

Sortides Professionals del Curs de Forner

Formar-te com a Forner t'ofereix moltes sortides laborals i professionals, per la qual cosa tindràs obertes múltiples possibilitats en el mercat:
 • Forner.
 • Auxiliar de fleca i brioixeria.
 • Ajudant de fleca i brioixeria.
 • Encarregat de fleca.
Aquestes sortides laborals les trobaràs en pastisseries, fleques, supermercats, botigues de conveniència, hipermercats, cafeteries, bars i restaurants.

On Estudiar Forner?

Hi ha molts centres especialitzats que ofereixen formacions i cursos com a Forner i on pots estudiar a distància. Hem fet una selecció dels quals més s'adapten al que necessites, i aquí els tens:
 • Curso de Panadero: Formació professional de qualitat, orientada al mercat laboral, amb títol i diploma donat suport a per la AEDETP.
 • Formación de Panadero: entoste ofereix una formació professional especialitzada i obtens una Doble Titulació Expedida per EUROINNOVA BUSINESS SCHOOL i Avalada per l'Escola Superior de Qualificacions Professionals per a millorar el teu perfil laboral.
 • FP de Panadero: Curs professional en el qual aconseguiràs un Diploma reconegut i homologat per la AEDETP. T'ofereixen beques i subvencions.
 • es.scribd.com: https://es.scribd.com/presentation/514270404/Curso-basico-de-panaderia Són una escola especialitzada en cursos professionals d'hostaleria, FP i certificats de professionalitat amb les següents modalitats formatives: Presencial, semipresencial i en línia.
 • Curso de Panadero: T'ofereix una formació professional especialitzada, amb materials i continguts actualitzats. T'organitzen les pràctiques en l'empresa.
Demanar més Informació