Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


Els millors cursos per a titular-te en FP Màrqueting i Publicitat

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
Dia a dia sorgeixen noves tecnologies i eines que afavoreixen algunes activitats. En l'actualitat la publicitat s'uneix dins de les tècniques de màrqueting com a element estratègic o tècnica per a promocionar un producte, marca o servei. Aquestes disciplines es relacionen amb un cert grau de dependència. La Publicitat es treballa dins de l'àrea de Màrqueting, i al seu torn, el Màrqueting creix gràcies a la Publicitat. Interessant No?

És per això que avui dia, les empreses conscients de la importància de les tecnologies digitals, al marge del seu sector o grandària, necessiten professionals especialitzats en el disseny d'estratègies i accions de màrqueting i publicitat que contribueixin a l'èxit producte, marca o servei.

En realitzar estudis com FP en Màrqueting i Publicitat obtindràs coneixements, i aprendràs a desenvolupar planificacions i estratègies, amb objectius de difusió.

Actualment, existeix gran varietat de cursos per a formar-te en aquesta àrea de la tecnologia, ofereixen una alta qualitat en l'ensenyament, ja que compten amb professors professionals i capacitats en aquesta branca. En ells tens la possibilitat de triar la modalitat que més s'adapti a les teves necessitats, sigui de manera presencial o a distància en cas de no poder assistir a classe per disponibilitat de temps o per trobar-te lluny de la comunitat en la qual dictin els cursos.
Demanar més Informació

Temari de la FP Màrqueting i Publicitat

La majoria d'aquests cursos compten amb la mateixa metodologia d'avaluació ja és presencial o a distància el que pot variar una mica segons cada comunitat autònoma són les assignatures a estudiar.

Algun d'ells te'ls presento en el següent temari:
 • Màrqueting en el punt de venda i Introducció a la publicitat.
 • Simulació empresarial.
 • Polítiques de màrqueting.
 • Comunicació empresarial i atenció al client.

Sortides Professionals de la FP Màrqueting i Publicitat

Amb el títol oficial FP de Màrqueting i Publicitat exerciràs una de les professions més demandades en l'època actual i tindràs les opcions d'ingressar al camp laboral com:
 • Tècnic de màrqueting.
 • Tècnic de publicitat.
 • Tècnic de RRPP.
 • Organitzador/a d'esdeveniments de màrqueting i publicitat.
 • Controlador/a d'emissions en mitjans de comunicació.
 • Tècnic en estudis de mercat i opinió pública.
 • Agent d'enquestes i censos.
 • Especialista en analítica web.

On estudiar Màrqueting i Publicitat?

Ara que ja coneixes gran part de la informació per a titular-te i quines sortides laborals pots obtenir, aquestes més prop de fer el pas per a formar-te. Nosaltres realitzem una recerca per la web per a deixar-te com a resultat els enllaços als cursos que estem segurs són els més complets.

Esperem que et siguin d'ajuda i decideixis formar-te com tot un professional en aquesta àrea de la tecnologia.
 • FP Marketing y Publicidad: En www.fpgestioncomercialymarketing.com estan especialitzats en tres àrees respecte a la formació professional: l'FP tradicional, les Proves Lliures d'FP com a mitjà per a aconseguir el títol oficial de Formació Professional i també coneixen en profunditat l'FP a distància.
 • docplayer.es: https://docplayer.es/188982777-Grado-superior-en-marketing-y-publicidad.html Disposen de borsa d'ocupació pròpia amb centenars d'ofertes de treball. Euroinnova és agència de col•locació Núm. 9900000169 autoritzada pel Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.
 • es.scribd.com: https://es.scribd.com/document/536515339/Marketing-y-publicidad A més de la titulació pròpia de Implika, pots certificar el teu títol amb la Universitat Francesc de VITÒRIA (UFV).
 • Formación Marketing y Publicidad: Reps un Diploma Privat reconegut per l'Associació Espanyola d'Ensenyaments Tècnic Professionals (AEDETP) que millorarà el CV personal i ajudarà l'alumne a treballar com a Màrqueting.
Demanar més Informació