Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


Estudiar Esteticista a Distància: 5 cursos per a millorar professionalment

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
Un dels principals mercats de consum és l'estètica, ja que avui dia moltes persones estan interessades a realitzar-se algun tractament que tingui a veure amb la cura de la seva imatge. Pel que els tractaments estètics tenen una gran demanda en totes les seves modalitats. Això vol dir que s'obre cada vegada més el camp laboral per als esteticistes.

Interessant No?

Si t'agrada la idea i vols rebre una alta formació com tot un professional en l'àmbit de la cura de la imatge personal, et convido a continuar llegint aquest article on t'expliqués com i on dur a terme el curs i que aprendràs per a titular-te com a esteticista.

Existeixen infinitats de Cursos d'Esteticista i amb diferents modalitats depenent del que busquis sigui pel teu temps o el lloc en el qual et trobis. Pots formar-te a distància o de manera presencial.
Demanar més Informació

Temari del Curs d'Esteticista

El temari que apliquen les cases d'estudis serà el mateix en qualsevol de les modalitats. No canvia per ser a distància o presencial. Algunes de les assignatures que pots veure en aquest temari són:
  • Maquillatge: eines, materials, usos entre altres.
  • Estètica de mans i peus: higiene, tècniques, tractaments, etc.
  • Tècniques d'ungles artificials.
  • Depilació mecànica i descoloració del borrissol.
  • Higiene i hidratació facial i corporal: cosmetologia, hidratació i més.
En complir amb cada mòdul del curs i haver aprovat totes les assignatures, obtindràs el títol com a Esteticista i tindràs a la teva mà el coneixement de totes i cadascuna de les eines per a complir com tot un professional en l'àrea de cura personal.
Demanar més Informació

Sortides Professionals del Curs d'Esteticista

Atès que el perfil de consumidor s'ha ampliat i que existeixen molts mitjans i tècniques a oferir a tota mena de client, a l'esteticista se li obre un ampli ventall de sortides laborals i entre les més comunes estan:
  • Saló de bellesa.
  • Empreses d'imatge personal.
  • Balnearis i Spa.
  • Clíniques de medicina estètica.
  • Centres de massatges.

On estudiar per a formar-te com a Esteticista?

Després d'un llarg, però interessant recorregut per diferents cursos en la web i estudiant cadascuna de la informació que ofereixen, et deixem com a resultat els enllaços als més complets Cursos d'Esteticista per a millorar professionalment, amb els quals podràs titular-te i exercir com tot un professional.

Si t'agradaria entrar en el món de l'estètica...
No el pensis més! Avanci!

Forma't amb els millors i aconsegueix titular-te com tot un Esteticista professional.

Demanar més Informació