Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


Estudiar Mecànic de Motors Nàutics i Components Mecànics Navals a Distància: 3 cursos per a millorar professionalment

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
Amb aquest extraordinari Curs de Mecànic de Motors Nàutics i Components Mecànics Navals podràs diagnosticar i reparar anomalies o avaries dels diferents motors nàutics, elements auxiliars i automatismes de l'equip de bord.

També podràs interpretar les documentacions tècniques en condicions ideals de seguretat i qualitat.

El sector nàutic a Espanya, especialment en embarcacions d'esbarjo (Motos d'aigua, vaixells de motor, pneumàtiques plegables, pneumàtiques semirígides i vela) ha registrat un increment en els últims anys.

Aquesta és una excel•lent notícia si aquestes considerant titular-te en el Curs de Mecànic de Motors Nàutics i Components Mecànics Navals a distància que t'hem portat.

És molt important que la persona, o el grup de persones que s'encarreguen del manteniment mecànic dels motors nàutics, estiguin degudament formats. D'ells depèn la vida i seguretat de totes les persones que decideixen muntar-se o utilitzar aquests mitjans de transport.

Per això et convidem que realitzis aquest Curs i creixis com a professional fent el que més t'agrada. Tindràs tot un món de noves oportunitats!
Demanar més Informació

Temari del Curs de Mecànic de Motors Nàutics i Components Mecànics Navals

Després de tot el que has llegit, estem segurs que vols saber més, i començarem per informar-te sobre les assignatures que componen el Curs de Mecànic de Motors Nàutics i Components Mecànics Navals. Seran les següents:
 • Control de la gestió de «estocs» per a la reparació de motors i components mecànics.
 • Diagnòstic i reparació d'anomalies en els motors nàutics i els seus equips.
 • Verificació i reparació dels instruments de comandament i control.
 • Reparació de motors nàutics.
 • Reparació de l'equip propulsor i l'arcbotant.
 • Reparació dels sistemes d'encesa i alimentació de motors nàutics.
 • Reparació de l'equip inversor-reductor.
 • Control de qualitat i servei de garantia en la reparació dels motors nàutics.
 • Seguretat i higiene en el treball.
Demanar més Informació

Sortides Professionals del Curs de Mecànic de Motors Nàutics i Components Mecànics Navals

Titular-te en aquest Curs és la millor decisió que has pogut prendre. Et direm quines seran les sortides laborals que podràs tenir:

Podràs exercir-te com a Mecànic de Motors Nàutics i Components Mecànics Navals en empreses:
 • Dedicades al manteniment i la reparació de motors nàutics.
 • Dedicades a la fabricació de motors nàutics.
 • De distribució d'automatismes i elements auxiliars de bord.

On Estudiar Mecànic de Motors Nàutics i Components Mecànics Navals?

Et portem els tres millors cursos en la web on podràs formar-te i titular-te com a Mecànic de Motors Nàutics i Components Mecànics Navals a distància, i millorar professionalment No te'ls pots perdre!
 • Curso de Mecánico de Motores Náuticos y Componentes Mecánicos Navales: En aquesta opció tindràs l'avantatge de cursar amb tutors personalitzats, i a més de comptar amb material de formació multimèdia i extraordinaris recursos didàctics addicionals. Addicionalment comptaràs amb la Titulació Oficial Acreditativa reconeguda i homologada per la AEDETP Just el que estaves buscant!
 • FP de Mecánico de Motores Náuticos y Componentes Mecánicos Navales: Amb aquest Curs que hem trobat no sols tindràs un títol homologat i reconegut per l'Associació Espanyola d'Ensenyament Tècnic Professional AEDEPT, sinó que a més comptaràs amb una altíssima i competitiva qualitat professional No és extraordinari?
 • docplayer.es: https://es.scribd.com/doc/77446776/Mecanica-Aviacion En aquest Centre podràs comptar amb docents experts, tutors que li faran seguiment al teu procés de formació, i facilitaran la teva ocupabilitat posant-te en contacte amb empreses del sector. Podràs sol•licitar la tramitació del prestigiós diploma de l'Associació Espanyola d'Ensenyaments Tècnic Professionals (AEDETP).
Demanar més Informació