FORMACIÓ PROFESSIONAL PER PROVINCIES I CIUTATS
FP GRAU MITJÀ HOTELERIA I TURISME
FP CUINA
Método: Cicle Formatiu a distància
Tematica: FP GRAU MITJÀ
Duración: 1400 horas
Els continguts bàsics que s’inclouen a les assignatures del curs FP Cuina són els següents: A. Ofertes gastronòmiques i sistemes d'aprovisionament B. Preelaboració i conservació d'aliments C. Tècniques culinàries D. Rebosteria E. Tècniques bàsiques de servei i de preparació d'aliments i begudes a la vista del client F. Elaboracions i productes culinaris G. Administració, gestió i come... ver temario
FP CUINA I GASTRONOMIA
Método: Cicle Formatiu a distància
Tematica: FP GRAU MITJÀ
Duración: 1400 horas
Els continguts bàsics que s’inclouen a les assignatures del curs FP Cuina I Gastronomia són els següents: A. Ofertes gastronòmiques B. Preelaboració i conservació d'aliments C. Tècniques culinàries D. Processos bàsics de pastisseria i rebosteria E. Productes culinaris F. Postres per a la restauració G. Seguretat i higiene en la manipulació d'aliments H. Formació i orientació laboral... ver temario
FP PASTISSERIA I FORNERIA
Método: Cicle Formatiu a distància
Tematica: FP GRAU MITJÀ
Duración: 1400 horas
Els continguts bàsics que s’inclouen a les assignatures del curs FP Pastisseria I Forneria són els següents: 1. Matèries primeres i processos en forneria, pastisseria i rebosteria 2. Elaboracions en forneria i brioxeria 3. Processos bàsics de pastisseria i rebosteria 4. Elaboracions de confiteria i altres especialitats 5. Postres per a la restauració 6. Productes d'obrador 7. Operacions i control de magatzem en la indús... ver temario
FP SERVEIS A RESTAURACIÓ
Método: Cicle Formatiu a distància
Tematica: FP GRAU MITJÀ
Duración: 1400 horas
Els continguts bàsics que s’inclouen a les assignatures del curs FP Serveis A Restauració són els següents: A. Operacions bàsiques en bar i cafeteria B. Operacions bàsiques en restaurant C. Serveis en bar i cafeteria D. Serveis en restaurant i esdeveniments especials E. El vi i el seu servei F. Ofertes gastronòmiques G. Tècniques de comunicació en restauració H. Seguretat i higiene en la manipulac... ver temario
FP SERVEIS DE RESTAURANT I BAR
Método: Cicle Formatiu a distància
Tematica: FP GRAU MITJÀ
Duración: 1400 horas
Els continguts bàsics que s’inclouen a les assignatures del curs FP Serveis De Restaurant I Bar són els següents: 1. Ofertes gastronòmiques i sistemes d'aprovisionament 2. Begudes 3. Tècniques elementals de cuina 4. Tècniques de servei i d'atenció al client 5. Administració, gestió i comercialització en la petita empresa 6. Llengua estrangera 7. Segona llengua estrangera 8. Formació i orientació l... ver temario
FP PER COMUNITATS
Recursos interessants sobre la FP
Opinions d'altres usuaris interessats sobre la FP
FP CUINA I GASTRONOMIA
Silvia: Estic i interessada en fer aquest cicle.jo estic treballant, no sé si seria possible saber amb més detall horaris per organitzar i planificar amb la família.
Usuari a la província de: Girona
Usuari a la ciutat: Banyoles
FP CUINA I GASTRONOMIA
Ana M. : Voldría información per la mesa silla Alexandra que té 16 anís
Usuari a la província de: Barcelona
Usuari a la ciutat: Sant Cugat del Vallés
FP CUINA I GASTRONOMIA
Tània:
Usuari a la província de: Barcelona
Usuari a la ciutat: Vic
FP CUINA I GASTRONOMIA
Victòria:
Usuari a la província de: BALEARS
Usuari a la ciutat: Montuïri
FP PER COMUNITATS
CURSOS DESTACATS
FP GRAU MITJÀ - 1400 horas
FP GRAU SUPERIOR - 2000 horas
PROVES LLIURES GRAU SUPERIOR - 2000 horas
FP GRAU SUPERIOR - 2000 horas
FP GRAU SUPERIOR - 2000 horas
FP GRAU SUPERIOR A DISTÀNCIA - 2000 horas
PROVES LLIURES GRAU MITJÀ - 1400 horas
FP CUINA
Catalina: M'encanta cuinar, i he quedat sense feina degut al covid19. Pens que és hora de formar-me amb alguna cosa que em motivi i tengui futur tant a les illes balears, com fora. M'agradaria informar-me de tot, dele horaris, el preu del curs, etc.
Usuari a la província de: BALEARS
Usuari a la ciutat: Moscari