FORMACIÓ PROFESSIONAL PER PROVINCIES I CIUTATS
FP GRAU MITJÀ INDÚSTRIES ALIMENTÀRIES A DISTÀNCIA
Posar la descripció de la categoria XXXXXXX pending
FP ELABORACIÓ DE VINS I ALTRES BEGUDES A DISTÀNCIA
Método: Cicle Formatiu a distància
Tematica: FP GRAU MITJÀ A DISTÀNCIA
Duración: horas
Els continguts bàsics que s’inclouen a les assignatures del curs FP Elaboració De Vins I Altres Begudes A Distància són els següents: A. Operacions i control de magatzem B. Operacions de vinificació C. Destil·leria-licoreria D. Envasament i embalatge E. Higiene en la indústria alimentària F. Seguretat en la indústria alimentària G. Primeres matèries, productes i processos en la indúst... veure temari
FP PANIFICACIÓ I REBOSTERIA A DISTÀNCIA
Método: Cicle Formatiu a distància
Tematica: FP GRAU MITJÀ A DISTÀNCIA
Duración: horas
Els continguts bàsics que s’inclouen a les assignatures del curs FP Panificació I Rebosteria A Distància són els següents: A- operacions i control de magatzem B- forneria i paneteria C- elaboracions bàsiques de pastisseria D- especialitats i acabaments de pastisseria E- envasament i embalatge F- higiene en la indústria alimentària G- seguretat en la indústria alimentària H- administració, ges... veure temari
FP CONSERVACIÓ VEGETAL CÀRNICA I DE PEIX A DISTÀNCIA
Método: Cicle Formatiu a distància
Tematica: FP GRAU MITJÀ A DISTÀNCIA
Duración: 1400 horas
Els continguts bàsics que s’inclouen a les assignatures del curs FP Conservació Vegetal Càrnica I De Peix A Distància són els següents: A- operacions i control de magatzem B- operacions bàsiques d'elaboració de conserves C- tractaments finals de conservació D- envasament i embalatge E- higiene en la indústria alimentària F- seguretat en la indústria alimentària G- primeres matè... ver temario
FP ELABORACIÓ DE PRODUCTES LÀCTICS A DISTÀNCIA
Método: Cicle Formatiu a distància
Tematica: FP GRAU MITJÀ A DISTÀNCIA
Duración: 1400 horas
Els continguts bàsics que s’inclouen a les assignatures del curs FP Elaboració De Productes Làctics A Distància són els següents: A- Matèries primeres i productes alimentaris B- Operacions unitàries de condicionament de matèries primeres C- Tractaments de transformació i conservació D- Processament de productes alimentaris E- Principis de manteniment electromecànic F- Processos tecnolò... ver temario
FP ELABORACIÓ D'OLIS I SUCS A DISTÀNCIA
Método: Cicle Formatiu a distància
Tematica: FP GRAU MITJÀ A DISTÀNCIA
Duración: 1400 horas
Els continguts bàsics que s’inclouen a les assignatures del curs FP Elaboració D'olis I Sucs A Distància són els següents: A- operacions i control del magatzem B- operacions del procés d'extracció d'olis i sucs C- operacions del procés de condicionament d'olis i sucs D- envasament i embalatge E- higiene en la indústria alimentària F- seguretat en la indústria alimentària G- primeres matè... ver temario
FP ESCORXADOR I CARNISSERIA-XARCUTERIA A DISTÀNCIA
Método: Cicle Formatiu a distància
Tematica: FP GRAU MITJÀ A DISTÀNCIA
Duración: 1400 horas
Els continguts bàsics que s’inclouen a les assignatures del curs FP Escorxador I Carnisseria-Xarcuteria A Distància són els següents: A- sacrifici i acabament d'animals i assistència en la inspecció B- especejament i carnisseria C- xarcuteria D- operacions i control de magatzem E- higiene en la indústria alimentària F- seguretat en la indústria alimentària G- administració, gestió i comercia... ver temario
FP OLIS I VINS A DISTÀNCIA
Método: Cicle Formatiu a distància
Tematica: FP GRAU MITJÀ A DISTÀNCIA
Duración: 1400 horas
Els continguts bàsics que s’inclouen a les assignatures del curs FP Olis I Vins A Distància són els següents: A. Matèries primeres i productes en la indústria oleícola, vinícola i d'altres begudes B. Extracció d'olis d'oliva C. Elaboració de vins D. Principis de manteniment electromecànic E. Condicionament d'olis d'oliva F. Elaboració d'altres begudes i derivats G. Anàlisi sensorial H. Vend... ver temario
FP PANIFICACIÓ REBOSTERIA I CONFITERIA A DISTÀNCIA
Método: Cicle Formatiu a distància
Tematica: FP GRAU MITJÀ A DISTÀNCIA
Duración: 1400 horas
Els continguts bàsics que s’inclouen a les assignatures del curs FP Panificació Rebosteria I Confiteria A Distància són els següents: A- operacions i control de magatzem B- forneria i paneteria C- elaboracions bàsiques de pastisseria D- especialitats i acabaments de pastisseria i confiteria E- envasament i embalatge F- higiene en la indústria alimentària G- seguretat en la indústria alimentària H-... ver temario
FP PER COMUNITATS
Opinions d'altres usuaris interessats sobre la FP
FP OLIS I VINS A DISTÀNCIA
Ignasi:
Usuari a la província de: Barcelona
Usuari a la ciutat: Barcelona
FP OLIS I VINS A DISTÀNCIA
David: Tinc aprobades totes les UF del curs menys de la Uf de elaboraciones de vins la part de vinificacions i estabilizació i la uf de análisis sensorial la part de Tast de vins escumosos. El reste ho tinc tot aprobat i les practicas fetes i aprobades, el que vull es poguer acabar el que em queda per obtindre el titol i poguer fer un Grau superior, ho vull fer onlines amb vosaltres perque estic treballant com a comercial per una bodega i no puc fer-ho presencial, gracies.
Usuari a la província de: Barcelona
Usuari a la ciutat: Corbera De Llobregat
FP OLIS I VINS A DISTÀNCIA
Meritxell :
Usuari a la província de: Barcelona
Usuari a la ciutat: Sant Sadurní d Anoia
FP OLIS I VINS A DISTÀNCIA
Aleix :
Usuari a la província de: Barcelona
Usuari a la ciutat: Sant Sadurní d Anoia
FP PER COMUNITATS
CURSOS DESTACATS
FP GRAU MITJÀ - 1400 horas
FP GRAU SUPERIOR - 2000 horas
PROVES LLIURES GRAU SUPERIOR - 2000 horas
FP GRAU SUPERIOR - 2000 horas
FP GRAU SUPERIOR - 2000 horas
FP GRAU SUPERIOR A DISTÀNCIA - 2000 horas
PROVES LLIURES GRAU MITJÀ - 1400 horas
FP OLIS I VINS A DISTÀNCIA
Adrià :
Usuari a la província de: Barcelona
Usuari a la ciutat: Vilanova i la geltru