Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


Hem investigat i trobat els 4 millors cursos Aparadorista

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
Moltes vegades sortim a passejar i acabem entrant a una botiga que ens va cridar l'atenció, altres vegades passem per moltes… i ni tan sols ens adonem que existeixen. Per què creuen vostès que passa això? Tot depèn de la imatge que presenti la façana d'elles. Segur t'estaràs preguntant Què té a veure això? Perquè depèn de l'això que un possible client li doni curiositat per entrar a un local i fins a consumir els seus productes. Per aquesta raó avui dia són més els comerciants que estan contractant el servei d'Aparadorista com a estratègia de màrqueting. Generant una forta demanda per aquests professionals i alhora moltes possibilitats d'ocupabilitat.

T'agradaria conèixer més d'aquesta professió? Et convido a continuar llegint aquest article dedicat al Curs d’Aparadorista, on et donarem a conèixer part del que és aquesta professió i de què va la seva formació.

Aquest professional de l'aparadorisme és l'encarregat de dissenyar, crear, organitzar i combinar diferents elements que cridin l'atenció de clients i al seu torn que els atregui entrar. Aquests professionals encara que bé poden realitzar qualsevol mena de projecte dins dels locals, han de tenir en compte el tipus de servei o producte que ofereixi la botiga, la imatge que ha de transmetre i que s'ha de fer un canvi periòdic de cadascun.

Ara parlem de la formació per a aconseguir ser un expert en l'àrea. Actualment són moltíssims els centres d'estudis que imparteixen el Curs d’Aparadorista, tenint en compte que cada dia són més sol•licitats aquests professionals. Aquests cursos els pots estudiar en dues modalitats diferents. De manera Presencial si pots assistir a classe en els horaris ja establerts pel centre d'estudis.

Però si no pots desplaçar-te fins al centre d'ensenyament per motius laborals o personals tens l'opció de formació a Distància. En qualsevol de les dues metodologies pràcticament seran les mateixes assignatures i temaris que estudiaràs, potser pot ser que varia una mica depenent de la Comunitat Autònoma.
Demanar més Informació

Temari del Curs d’Aparadorista

Aquí et deixo algunes de les assignatures amb les quals estudiaràs. Recorda que puguin variar una mica depenent del centre d'estudi:
 • Tècniques de disseny i muntatge d’aparadors.
 • Gestió administratiu- comptable.
 • Seguretat i higiene.
 • Informàtica i maneig d’aplicacions comercials.
 • Gestió de mitjans materials i recursos humans.
 • Cultura comercials i orientació en el mercat de treball.
Demanar més Informació

Sortides Professionals del Curs d’Aparadorista

Després d'un període de formació teòric i pràctic obtindràs la titulació com a professional i podràs exercir en alguna de les següents sortides laborals:
 • Òptiques.
 • Perfumeries.
 • Centres de telefonia mòbil.
 • Comerços de moda o tèxtils.
 • Fires comercials dissenyant estands.

On Estudiar Aparadorista?

Adjunt trobaràs el resultat d'una anàlisi elaborada pel nostre equip de treball sobre els Cursos d’Aparadorista que apareixen en Internet: hem seleccionat els millors en el mercat.
Demanar més Informació