Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


Hemos investigat i trobat els millors cursos de Fitoteràpia i Aromateràpia

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
Cada dia existeixen més medicines alternatives, la Fitoteràpia i Aromateràpia és una de les seves branques en la medicina i teràpia natural, utilitzada per a prevenir o tractar malalties per mitjà de plantes medicinals, autocontrol i els bons hàbits.

La Fitoteràpia i Aromateràpia tenen grans beneficis que poden millorar en molts aspectes la nostra salut a través plantes medicinals, el poder de la ment i la naturalesa.

És per tots aquests beneficis que molts centres de formació han inclòs el Curs de Fitoteràpia i Aromateràpia al seu catàleg de cursos. Interessant No? Perquè si amic lector, així és. Així que si estàs buscant formar-te en aquesta àrea no deixis de continuar llegint aquest article on et donarem important informació sobre el tema.

La Fitoteràpia i Aromateràpia actualment s'ha anat coneixent i implementant més cada dia, la qual cosa ha causat gran interès per aquesta àrea i que cada vegada siguin més demandats els professionals amb aquests coneixements en plantes terapèutiques.

Com li comptàvem, actualment en el món de la web existeix una gran quantitat i varietat de pàgines de centres que imparteixen els Curs de Fitoteràpia i Aromateràpia, la majoria d'ells ofereixen dues modalitats d'estudis. De manera presencial si se't fa fàcil assistir a classes en els horaris ja establerts i a través de la formació a distància si per algun motiu laboral o personal no pots assistir al centre d'estudi.

En qualsevol de les dues metodologies pràcticament seran les mateixes assignatures i temaris, potser pot variar una mica depenent de la Comunitat Autònoma.
Demanar més Informació

Temari del Curs de Fitoteràpia i Aromateràpia

Algunes de les assignatures que estudiaràs en el pla de formació del Curs de Fitoteràpia i Aromateràpia són:
 • Propietats terapèutiques de cada planta.
 • Preparació de remeis naturals i aplicació correcta.
 • Tipus d’olis essencials i els seus usos.
 • Teràpies naturals complementàries: la hidroteràpia i gemmoteràpia.
Demanar més Informació

Sortides Professionals del Curs de Fitoteràpia i Aromateràpia

Una vegada adquirit tot el coneixement necessari i obtingut la titulació podràs exercir la teva activitat professional principalment en alguna de les següents sortides laborals:
 • Farmàcies i parafarmàcies.
 • Herbolaris.
 • Centres de wellness, spas i balnearis.
 • Centres especialitzats en teràpies naturals i alternatives.
 • Consultes privades.

On Estudiar Fitoteràpia i Aromateràpia?

T'adjuntem els resultats d'una anàlisi que hem realitzat en Internet sobre els millors cursos de Fitoteràpia i Aromateràpia.
 • Curso de Fitoterapia y Aromaterapia: Si desitges aprendre des de la teva casa, des del treball, en vacances, on vulguis i quan vulguis 1cursos.com compta amb formació a Distància amb excel•lent material multimèdia.
 • docplayer.es: https://docplayer.es/30087780-Curso-de-aromaterapia.html compta amb àmplia experiència en cursos a distància, cursos en línia, cursos d'FP, cursos acreditats, màsters i cursos amb pràctiques en diferents empreses. Ofereixen suport a través de tutors a cadascun dels seus alumnes.
 • es.scribd.com: https://es.scribd.com/document/410615282/Curso-de-Aromaterapia-docx Centre dedicat a la formació presencial i a distància amb presència a Barcelona, Madrid, Bilbao, València, Saragossa, Pamplona i Oviedo. Compta amb ampli catàleg d'estudi amb gran demanda laboral.
 • FP de Fitoterapia y Aromaterapia: Centre d'estudis amb excel•lent opcions de pagaments en el seu ampli catàleg de cursos. Compten amb formació a Distància i passanties incloses en cadascun dels seus cursos.
Demanar més Informació