Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


Hostessa Auxiliar de Congressos: els cursos més buscats

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
T'agradaria exercir-te en una àrea d'atenció al client, esdeveniments, comunicació, però fins i tot no saps en quin exactament? Aquest Curs t'encantarà i sortiràs corrent a buscar-lo I matricular-te avui mateix! Et comptem més:

Les hostesses són les persones que assessoren i informen altres persones sobre les activitats d'una organització, institució o empresa. És una figura imprescindible en qualsevol esdeveniment que vulgui millorar la comunicació i promoure la imatge de la seva marca.

Amb el Curs d'Hostessa Auxiliar a distància et formessis per a representar a una marca en fires, esdeveniments i convencions.

Sabies que Espanya és, segons les últimes dades publicades per Spain Convention Boureau el tercer país del món que més congressos acull? Aquesta professió generarà una infinitat de sortides laborals a les quals tindràs accés.

El primer que has de tenir en compte és que és indispensable que tinguis una formació adequada, ja que la imatge que projectis serà un reflex de la companyia representada.

Ets una persona sociable i t'agrada el tracte amb la gent? Llavors ser Hostessa Auxiliar de Congressos és el futur laboral que estàs buscant.

L'autor Nelson Boswell va dir: “Sempre dona-li al client més del que espera”.

Vols saber encara més?… Continua llegint!

Una Hostessa Auxiliar de Congressos s'encarrega de rebre els assistents o ponents, registrar les persones que assisteixen a l'acte, mantenen el control de la sala (lliurament de regals, material audiovisual, aigua, entre altres.).

Hem resolt els teus dubtes? Si encara et queda alguna pots continuar la lectura de tot el que hem preparat per a tu. Avanci!
Demanar més Informació

Temari del Curs de Hostessa d’Auxiliar de Congressos

El temari que estudiessis quan realitzis el Curs d'Hostessa Auxiliar de Congressos a distància, està compost per les assignatures següents:
 • El sector turístic i l’orientació professional.
 • Qualitat de servei i atenció al client.
 • Assistència tècnica en esdeveniments.
 • Imatge personal.
 • Informació i recursos turístics.
 • Ofimàtica bàsica.
 • Seguretat i higiene en el treball.
 • Anglès.
 • Relacions Públiques.
 • Hostessa de Renfe.
 • Hostessa de Creuers.
 • Hostessa d’Aeroport.
Demanar més Informació

Sortides Professionals del Curs de Hostessa d’Auxiliar de Congressos

En cursar Hostessa Auxiliar de Congressos tindràs múltiples sortides laborals i professionals, en l'àmbit públic o privat, com a empreses de transport de viatgers per mig aeri, marítim i terrestre, negocis de relacions públiques en esdeveniments, festes, museus i congressos, hotels, mitjans de comunicació, agències de viatges, empreses de promoció comercial de viatges i serveis.
 • Hostessa (o) Auxiliar de Congressos.
 • Hostessa (o) de Congressos.
 • Hostessa (o) d’Esdeveniments.
 • Hostessa (o) de Campanya.

On Estudiar Hostessa d’Auxiliar de Congressos?

Els Cursos més buscats en la web on podràs estudiar el Curs d'Hostessa Auxiliar de Congressos a distància són aquí. El nostre equip ha fet un ardu treball per a seleccionar-los i te'ls presentem:
 • Curso de Azafata Auxiliar de Congresos: Amb aquest Curs que hem trobat no sols tindràs un títol homologat i reconegut per l'Associació Espanyola d'Ensenyament Tècnic Professional AEDEPT, sinó que a més comptaràs amb una altíssima i competitiva qualitat professional No et sembla extraordinari?
 • aeroaljarafe.es: https://aeroaljarafe.es/courses/curso-tripulante-cabina-pasajeros/ Una vegada que hagis superat les proves acadèmiques rebràs el Títol propi del Centre, que certificarà les teves aptituds i coneixements adquirits i et formarà per a desenvolupar el teu futur professional.
 • Formación de Azafata Auxiliar de Congresos: Aquesta és una extraordinària opció en la qual podràs obtenir una titulació privada recolzada per l'Associació Espanyola d'Ensenyaments Tècnic Professionals (AEDETP) que millorarà el teu currículum professional, i a més certificada per AENOR, i incorporar-te amb garanties en el món laboral, o si és el teu cas, actualitzar els teus coneixements professionals.
 • docplayer.es: https://docplayer.es/10556353-Manual-azafata-de-la-de-congresos-convenciones-y-ferias.html En finalitzar aquesta formació teoricopràctica rebràs una titulació privada que certificarà tots els coneixements i aptituds adquirides, amb la qual estaràs apte per a desenvolupar el teu futur professional en aquesta àrea. En finalitzar la formació teòrica duràs a terme el desenvolupament de les teves pràctiques i tindràs accés la Borsa d'Ocupació.
Demanar més Informació