Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


T'interessa el Títol d'Organitzador de Punt de Venda de Comerç? Trobem els 3 millors cursos per a això

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
L'Organitzador d'un Punt de Venda de Comerç no sols és un dependent, és un assessor, un amfitrió i un solucionador. És peça clau per a un negoci el procés de comunicació entre l'Organitzador i el consumidor, per tant, sempre és susceptible a millorar, i això al seu torn es traduirà en més recomanacions, més clients, millor reputació i majors vendes. També és de summa importància la forma en la qual s'organitzen físicament els elements, la decoració i la ubicació dels productes.

Recordes alguna vegada en la qual hagis entrat a algun comerç i t'hagis sentit incòmode per veure una mala organització dels productes, o que hagis rebut una mala atenció, o que algun altre factor t'hagi fet soroll al punt que vas decidir sortir d'allí i anar a una altra botiga?

El paper d'un Organitzador d'un Punt de Venda de Comerç és fonamental, és el responsable que totes les operacions del dia a dia surtin bé. Planifica, organitza, dirigeix i controla totes les activitats. És el cor del Punt de Venda de Comerç.

Però per a aconseguir ser un excel•lent Organitzador és important la formació professional. Cursar i titular-se com a Organitzador de Punt de Venda de Comerç és l'ideal. T'agradaria saber més informació sobre el temari, les sortides laborals i on estudiar?... continua llegint tot el que hem preparat per a tu i que no pots perdre't!

Pots imaginar-te utilitzant tots els teus coneixements i habilitats com a Organitzador d'un Punt de Venda de Comerç, sent reeixit, incrementant les teves vendes cada dia i obtenint una reputació inigualable comparada amb uns altres del mateix ram?

Tot això i més el pots obtenir cursant i titulant-te com a Organitzador d'un Punt de Venda de Comerç.
Demanar més Informació

Temari del Curs d'Organitzador de Punt de Venda de Comerç

El temari o assignatures que hauràs de cursar per a obtenir la titulació en aquesta important formació professional a distància són les següents:
 • Cultura comercial.
 • Tècniques d'animació del punt de venda.
 • Tècniques de magatzematge.
 • Seguretat i Higiene.
 • Introducció a la informàtica (ús i maneig d'aplicacions comercials).

Sortides Professionals del Curs d'Organitzador de Punt de Venda de Comerç

Les sortides laborals i professionals que aconseguiràs una vegada que hagis cursat les assignatures del curs d'Organitzador d'un Punt de Venda de Comerç a distància, són les següents:
 • Organitzador de punt de venda.
 • Dissenyador d'espais comercials.
 • Responsable de promocions de punt de venda.
 • Aparadorista comercial.
 • Encarregat de secció d'un comerç.
 • Encarregat de botiga.
 • Agent comercial.
 • Representant comercial.
Pots exercir la teva activitat en companyies del sector productiu i especialment del sector del màrqueting i comerç, tant públic com privat, realitzant funcions d'organització, planificació i gestió d'activitats de compravenda de productes i serveis i de disseny, implantació i gestió d'espais comercials.

On Estudiar Organitzador de Punt de Venda de Comerç?

Hi ha molts centres en els quals podries formar-te a distància; no obstant això, el nostre equip ha seleccionat els millors per a tu i són els següents:
Demanar més Informació