Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


T’interessa estudiar Auxiliar d’Indústries Alimentàries? Consulta els 4 millors Cursos

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
A Espanya, la indústria alimentària ha vingut tancant en els últims anys un exercici molt positiu, amb increment en les seves principals dimensions i contribució dels diferents canals.

Aquest increment es deu a dos elements principals, el bon comportament de les exportacions i el creixement del consum intern.

Aquesta informació ens diu que hi ha moltíssimes oportunitats de sortides laborals si decideixes titular-te en el Curs d'Auxiliar d'Indústries Alimentàries a distància.

Aquest curs té com a objectiu que et formis en tasques referents a la recepció i classificació de matèries primeres, en els processos de producció, envasament i emmagatzematge de productes alimentosos, ajudant així a establir les seves qualitats i valor nutricional.

En resum, aquesta formació professional t'aportarà els coneixements necessaris per a conèixer les operacions primordials dels processos de productes alimentosos.

Si t'has interessat a pertànyer a una empresa del sector alimentari, i exercir-te professionalment en les activitats auxiliars i operatives d'aquesta indústria, no dubtis a continuar llegint el que el nostre equip ha preparat especialment per a tu.

Serà increïble conèixer tot el que podràs aconseguir en cursar Auxiliar d'Indústries Alimentàries a distància! T'animes?
Demanar més Informació

Temari del Curs d’Auxiliar d’Indústries Alimentàries

Quan decideixis estudiar el Curs d'Auxiliar d'Indústries Alimentàries a distància, tindràs un temari que pot variar depenent del centre de formació, no obstant això aquestes són les assignatures més freqüents:
 • Seguretat i higiene en indústries alimentàries.
 • Recepció i selecció de matèries primeres.
 • Tractament d’aliments.
 • Manipulació de productes acabats.
Demanar més Informació

Sortides Professionals del Curs d’Auxiliar d’Indústries Alimentàries

Les sortides laborals que tindràs una vegada que et titulis en el Curs d'Auxiliar d'Indústries Alimentàries són les següents:
 • Auxiliar de Producció.
 • Responsable de Producció.
 • Responsable de Manteniment.
 • Oficial de Manteniment.
 • Auditor d’Higiene i Seguretat Alimentària.
 • Responsable de Qualitat.
 • Tècnic de Qualitat.
En empreses del sector de la indústria alimentària tant de l'àmbit públic com privat, com a laboratoris alimentosos, fàbriques d'aliments congelats i d'aliments en general.

On Estudiar Auxiliar d’Indústries Alimentàries?

Els millors cursos per a estudiar Auxiliar d'Indústries Alimentàries a distància els trobaràs en els enllaços que et presentem a continuació:
Demanar més Informació