Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


La Formació més completa per a ser: Elaborador de Conserves de Productes de la Pesca

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
Al nostre país, el sector de la pesca és un dels primers productes d'alimentació més consumits en les famílies espanyoles. El que fa que les conserves de productes de la pesca cada dia incrementin més. A qui no li agrada un peix o marisc fresc? Tots desitgem que el producte de la mar que consumirem aquest molt fresc.

Cada dia es torna més demandada la indústria de productes de la pesca i per això els professionals en l'àrea. És per aquesta raó, dediquem aquest article a l'elaborador de conserves de productes de la pesca. Si t'interessa saber de què va aquesta professió i com formar-te en aquesta àrea, et convido a continuar llegint una mica més.

El professional com a Elaborador de Conserves de Productes de la Pesca fes operacions d'elaboració, maneig, processos de conservació, empaquetador, emmagatzemat i distribució dels diferents productes de la pesca, triant, organitzant, empaquetant i emmagatzemant els peixos, marisc o altres productes de la mar, complint amb les normatives de qualitat, higiene i seguretat establertes.

Actualment existeix gran quantitat de centres d'estudis que imparteixen el Curs d'Elaborador de Conserves de Productes de la Pesca, per aquesta raó decidim investigar a través de la web en diferents centres d'estudis per a saber que ofereixen i aquí els resultats:

Aquests estudis els pots realitzar en dues modalitats diferents. Si t'és possible acudir al Centre de Formació en els horaris ja establerts, pots estudiar en la modalitat Presencial, però si no pots desplaçar-te per motius laborals o personals, podries estudiar a través de la metodologia de formació a Distància.

En tots els casos que hem analitzat, tant la formació presencial com a distància segueixen pràcticament els mateixos Temaris i Assignatures, encara que pot ser que existeixin petites diferències segons la Comunitat Autònoma en la qual s'imparteixin el curs.
Demanar més Informació

Temari del Curs d'Elaborador de Conserves de Productes de la Pesca

Aquestes són algunes de les assignatures que trobessis en els temaris del pla de formació d'elaborador de conserves i productes de pesca:
  • Indústria alimentària: Normes, mesures d’higiene i protecció del medi ambient.
  • Instal•lacions d’equips.
  • Plantes conserves de peix.
  • Equips i maquinàries.
  • Neteja dels equips, útils i maquinàries de treball.
  • Seguretat i mesures de prevenció laboral.
  • Possibles situacions d’emergència.
  • Selecció de matèria primera.
  • Organització i magatzem.
  • Administració del magatzem.
  • Manipulació de productes i matèries primeres.
  • Emmagatzemat.
  • Normatives d’emmagatzematge.
  • Recepció de productes.
  • Preparats per a conserves.
  • Elaboració de Conserves de Productes de la Pesca.
Demanar més Informació

Sortides Professionals del Curs d'Elaborador de Conserves de Productes de la Pesca

Una vegada culminat el curs i obtinguda la titulació d'Elaborador de Conserves de Productes de la Pesca, tindràs accés al camp laboral en alguna de les següents sortides laborals com:
  • Elaborador de Conserves de Productes de la Pesca.
  • Encarregat de peixateria.
  • Empreses de conserves de peixos.
  • Fàbriques pesqueres.

On Estudiar el Curs Elaborador de Conserves de Productes de la Pesca?

De tots els Cursos d'Elaborador de Conserves de Productes de la Pesca que s'ofereixen en la Web hem seleccionat per a tu els que tenen millors opinions dels alumnes que ja ho han realitzat.
Demanar més Informació