Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


La millor formació per a ser Cambrera de Pisos

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
El sector turístic en l'economia espanyola té un paper molt important. Els ingressos per aquest sector han anat en increment amb el pas dels anys.

Un dels trets del turisme a Espanya és l'abundància i la diversitat dels seus recursos i, òbviament, dels seus hotels.

Per tal raó, han incrementat les ofertes laborals en el sector, pel fet que necessiten incorporar personal competent per a les seves plantilles; entre ells, la Cambrera de Pisos, que sol ser un dels més demandats.

Les Cambreres de Pis tenen la responsabilitat que cada habitació estigui impecable i que el client se senti com a la seva casa. En alguns casos també s'ocupen del planxat i la rentada de tovalloles i llençols.

Una Cambrera de Pisos és la comissionada de la posada a punt de les habitacions i zones comunes per a obtenir la satisfacció més gran del client.

I què aprendràs en realitzar el Curs de Cambrera de Pisos a distància? Amb la realització d'aquest curs aprendràs sobre els aspectes més destacats del turisme, de l'hostalatge i de les funcions i tasques a exercir, per a això serà necessari aprendre els processos i mètodes de neteja, així com els aspectes bàsics quant a decoració.

T'animes a inserir-te laboralment en aquest sector i amb aquestes funcions? Continua llegint perquè sàpigues de què va.
Demanar més Informació

Temari del Curs de Cambrera de Pisos

En estudiar aquesta extraordinària formació professional de Cambrera de Pisos tindràs l'oportunitat de veure el següent temari i assignatures:
 • Introducció al turisme i l’hosteleria.
 • Introducció a l'àrea de treball.
 • Neteja i manteniment de superfícies, mobiliari, elements, complementaris i
 • accessoris.
 • La neteja i el manteniment.
 • Posada a punt d’habitacions i àrees de pisos.
 • Seguretat i higiene en el treball.
 • Qualitat de servei i atenció al client.
Demanar més Informació

Sortides Professionals del Curs de Cambrera de Pisos

Si et títols en el Curs de Cambrera de Pisos a distància, tindràs múltiples sortides laborals en l'àmbit públic o privat. Podràs treballar en el sector turisme, en hotels, hostals, pensions, creuers, fons, cases d'hostes, aparthotels, entre altres.

On Estudiar Cambrera de Pisos?

Els millors Centres on podràs estudiar el Curs de Cambrera de Pisos a distància te'ls hem portat especialment per a tu. Hem fet una gran feina per a facilitar el teu procés de selecció:
 • Curso de Camarera de Pisos: En aquesta opció tindràs l'avantatge de trobar tutors personalitzats, i a més de comptar amb material de formació multimèdia i extraordinaris recursos didàctics addicionals. Addicionalment comptaràs amb la Titulació Oficial Acreditativa reconeguda i homologada per la AEDETP Just el que estaves buscant!
 • Formación de Camarera de Pisos: Aquesta és una extraordinària opció en la qual podràs obtenir una titulació privada recolzada per l'Associació Espanyola d'Ensenyaments Tècnic Professionals (AEDETP) que millorarà el teu currículum professional, i a més certificada per AENOR, i incorporar-te amb garanties en el món laboral, o si és el teu cas, actualitzar els teus coneixements professionals.
 • www.miguelturra.es: https://www.miguelturra.es/cursos/curso-camarera-o-pisos Si decideixes titular-te en aquest Centre, podràs comptar amb docents experts, tutors que li faran seguiment al teu procés de formació, i facilitaran la teva ocupabilitat posant-te en contacte amb empreses del sector. Podràs sol•licitar la tramitació del prestigiós diploma de l'Associació Espanyola d'Ensenyaments Tècnic Professionals (AEDETP).
 • FP Camarera de Pisos: Amb aquest Curs que hem trobat no sols tindràs un títol homologat i reconegut per l'Associació Espanyola d'Ensenyament Tècnic Professional AEDEPT, sinó que a més comptaràs amb una altíssima i competitiva qualitat professional No et sembla extraordinari?
 • caritastoledo.com: https://caritastoledo.com/tag/camarera-de-pisos/ En finalitzar aquesta formació rebràs una titulació privada que certificarà tots els coneixements i aptituds adquirides, amb la qual estaràs apte per a desenvolupar el teu futur professional en aquesta àrea. Tindràs un tutor personal, pràctiques en empresa, i agència de col•locació. Centre registrat en AENOR i acreditat pel SEPE. Finançament sense interessos.
Demanar més Informació