Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


La millor formació per a ser Màster en Negocis Internacionals

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
Viatjar i crear negocis amb altres països i cultures per a establir una economia internacional a través d'una logística i comunicació, és part del que fa un professional en negocis internacionals. Un professional que ha d'estar actualitzat en tecnologia i aspectes de l'administració empresarial.

En el món de les empreses que volen realitzar negocis internacionals es necessiten professionals especialitzats amb coneixement, tècniques i eines avançades en diferents àrees per a aconseguir eficaçment els resultats esperats. Aquest professional ha de comptar amb habilitats per al maneig de grups, maneig del mercat financer, comunicació amb altres cultures entre altres coses.

Cada dia es necessiten més professionals que comptin amb aquests coneixements i especialitzats en Negocis Internacionals. Aquest professional és molt demandat, ja que és una peça molt important per a qualsevol mena de negocis que es vulgui realitzar de manera internacional de manera qualificada i especialitzada, per aquesta raó realitzar un màster és una excel•lent opció que et portarà a tenir més competitivitat i obtenint millors resultats.

El nostre equip de treball va realitzar una recerca per la web per a conèixer de què va aquest mestratge. Si estàs buscant especialitzar-te en un Curs de Màster en Negocis Internacionals, aquests cursos els ofereixen en dues modalitats d'estudis.

De manera Presencial si pots assistir a classe en els horaris ja establerts pel centre d'estudis. Però si no pots desplaçar-te fins al centre d'ensenyament per motius personals o laborals comptes amb l'opció de formació a Distància. En qualsevol de les dues metodologies pràcticament seran les mateixes assignatures i temaris, potser pot variar una mica depenent de la Comunitat Autònoma.
Demanar més Informació

Temari del Curs de Màster en Negocis Internacionals

El temari i les assignatures podrien variar depenent de la comunitat en la qual estudiïs, aquí et nomenem algunes que estudiaràs dins del pla de formació:
 • Màrqueting internacional.
 • L'empresa.
 • Gestió directa.
 • Negocis internacionals.
 • Lideratge.
 • Coneixements i Habilitats professionals.
 • Protocol.
Demanar més Informació

Sortides Professionals Curs de Màster en Negocis Internacionals

Una vegada finalitzis els estudis estaràs actualitzat en la teva professió i especialitzat per a exercir en alguna de les sortides laborals següents:
 • Consultor en negocis internacionals.
 • Gerent emprat en palaus de congressos.
 • Formador de directius en tècniques de relacions internacionals i protocol.
 • Director en la imatge corporativa de petites i mitjanes empreses.
 • Formador en centres que imparteixin formació de protocol o relacions internacionals

On Estudiar el Curs de Màster en Negocis Internacionals?

Després d'una llarga exploració per la web i analitzant una gran varietat de cursos, trobem com a resultats les millors formacions per a ser Màster en Negocis Internacionals que et deixo en els següents enllaços.
Demanar més Informació