Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


Les 3 Millors Formacions per a estudiar Màster en Turisme i Hospitalitat

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
El professional Turisme i Hospitalitat és l'encarregat de coordinar qualsevol classe de servei que oferirà a turistes, la quantitat de persones que pot atendre i el tour. Ha d'estar atent a cada detall per a poder oferir un servei de qualitat.

Si estàs buscant realitzar un mestratge per a especialitzar-te en l'àrea del turisme i de l'hospitalitat?

Et convido a continuar llegint aquest article dedicat al Curs de Màster en Turisme i Hospitalitat. El nostre equip de recerca va analitzar diferents pàgines de centres d'estudis a través de la web per a conèixer de què va aquesta formació.

El Curs de Màster en Turisme i Hospitalitat té com a objectiu general que els professionals en aquest àmbit laboral adquireixin les noves tècniques i eines per a exercir-se i elaborar estratègies concordes als avanços actuals i així aconseguir amb èxit les metes traçades.

Actualment, en el món de la web existeix una gran quantitat i varietat de pàgines de centres d'estudis que imparteixen el Curs de Màster en Turisme i Hospitalitat.

Molts d'ells ofereixen aquestes especialitzacions en dues modalitats, de manera Presencial per a aquells alumnes que se'ls fa fàcil assistir al centre d'estudis. Però si per motius laborals o personals no poden assistir a classes en els horaris ja establerts pel centre d'ensenyament tens la modalitat d'estudi a Distància. En qualsevol de les dues modalitats les assignatures i els temaris pràcticament són iguals, pot ser que canviï una mica segons la comunitat autònoma.
Demanar més Informació

Temari del Curs de Màster en Turisme i Hospitalitat

Algunes de les assignatures que estudiessis en el pla d'estudis del Curs de Màster en Turisme i Hospitalitat són:
 • Organització de protocol i esdeveniments.
 • Empresa turística: gestió financera i direcció estratègica.
 • Empreses hoteleres: excel·lència i qualitat.
 • Comunicació i informació: noves tecnologies.
 • Direcció i gestió hotelera: gestió de compres i proveïdors.
 • Mercats turístics: màrqueting i noves tecnologies.
 • Gestió dels recursos humans en turisme.
 • Productes i destinacions turístiques nacionals i internacionals.

Sortides Professionals del Curs de Màster en Turisme i Hospitalitat

En concloure l'especialització tindràs la possibilitat d'exercir en alguna de les següents sortides laborals:
 • Direcció d'empresa turística.
 • Direcció d'empresa hotelera.
 • Encarregat d'establiment hoteler o turístic.
 • Gestió i Preparació en el sector de convencions i esdeveniments.

On Estudiar el Curs de Màster en Turisme i Hospitalitat?

Adjunt trobaràs el resultat de la nostra anàlisi sobre els Cursos de Màster en Turisme i Hospitalitat que apareixen en Internet: hem seleccionat els millors.
 • Curso de Máster en Turismo y Hospitalidad: Aquest centre de formació compta amb ampli catàleg de cursos, a més d'oferir els seus cursos en modalitats presencials i a distància. Madrid, Catalunya, Aragó, Andalusia, Galícia, Astúries, són algunes de les comunitats en les quals compten amb seu.
 • docplayer.es: https://docplayer.es/87646737-Escuela-de-hospitalidad-y-turismo.html Una escola que ofereix diferents àrees temàtiques tant en línia com de manera Presencial. Compten amb especialitzat claustre docent i innovadores metodologies d'aprenentatges.
 • FP de Máster en Turismo y Hospitalidad: 1cursos.com compta amb tutors amb experiència en cadascun dels cursos que ofereix en les modalitats de formació En línia i a Distància. Els títols són homologats per l'Associació Espanyola d'Ensenyaments Tècnic Professional.
Demanar més Informació