Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


Les millors formacions per a estudiar Assessoria Laboral

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
Vols assabentar-te perquè les empreses cada vegada més necessiten assessoria en matèria laboral? T'ho expliquem…

En períodes de temps relativament curts estan succeint reformes laborals. I això significa que en un context tan canviant, on la legislació laboral és tan recent, tant emprats com ocupadors requereixen un professional amb la formació apropiada per a ajudar-los a protegir i observar els seus drets.

Es plantegen continus reptes empresarials, i aquests reptes requereixen professionals més ben formats i més polivalents, per la qual cosa els titulats en el Curs d'Assessoria Laboral a distància, tenen bones oportunitats de sortides professionals i perspectives de treball.

I fins i tot aquests professionals reporten salaris superiors a la mitjana del mercat laboral per a posicions de la mateixa categoria. No et sembla atractiu?

Així que si estàs interessat a adquirir una formació professional específica en la gestió del personal i en l'àmbit laboral per a exercir professionalment com a Assessor Laboral, no dubtis a començar a estudiar el Curs d'Assessoria Laboral a distància.

En aquest Curs adquiriràs els coneixements teoricopràctics necessaris per a posseir un bon domini de la matèria laboral i enfrontar-te a la realitat per mitjà d'un assessorament professional orientat tant a les empreses com als treballadors, quant a nòmines, contractes, salaris, Seguretat Social, dret laboral i sindical.

No és indispensable que tinguis experiència, el nostre propòsit és proporcionar-te una sòlida formació per a exercir aquesta professió per la qual has sentit inclinació o que bé has decidit perfeccionar la teva tasca diària i promocionar-te laboralment.

Així que ja estàs llest per a prendre la decisió del Centro en el qual et formaràs, matricular-te i cursar aquesta formació professional. Continua llegint…
Demanar més Informació

Temari del Curs d’Assessoria Laboral

Les assignatures i temari en el Curs d'Assessoria Laboral pot variar depenent del centre de formació, no obstant això aquestes són les més freqüents:
 • Fonaments del Dret del Treball.
 • La Gestió Laboral.
 • Representació Sindical.
 • Gestió de Nòmines.
 • Seguretat Social.
 • Introducció a la Prevenció de Riscos Laborals.
 • El Conflicte Laboral i la Medicació.
Demanar més Informació

Sortides Professionals del Curs d’Assessoria Laboral

Amb el Curs d'Assessoria Laboral tindràs l'oportunitat de tenir moltes sortides laborals i professionals. Podràs ser: Assessor Laboral, en empreses de l'àmbit públic o privat en general, d'assessoria especialitzada en l'àrea de riscos laborals, organització de caràcter sindical, un departament de recursos humans encarregat d'aspectes de retribució salarial, entre altres.

També podràs ser Assessor Laboral actuant de manera independent.

On Estudiar Assessoria Laboral?

Les millors formacions per a estudiar Cursos d'Assessoria Laboral a distància en la web Les trobaràs en els següents enllaços:
 • Curso de Asesoría Laboral: Aquesta és una de les millors opcions que hem trobat en la que podràs obtenir una titulació i incorporar-te amb garanties i ràpidament en el món laboral, o si és el teu cas, actualitzar els teus coneixements professionals.
 • docplayer.es: https://docplayer.es/11215056-Asesorialaboral-www-anpl-org-uy-cra-carina-celano.html Si decideixes titular-te en aquest Centre, podràs comptar amb material didàctic actualitzat constantment i amb tutors personalitzats experts en metodologia en línia i a distància, i amb un temari que et garantirà múltiples sortides laborals.
 • Formación de Asesoría Laboral: Si vols formar-te amb els millors, considera seriosament aquesta excel•lent opció. Rebràs un Diploma de la Fundació Tripartida per a la Formació en l'Ocupació. Forma't per a millorar la teva qualificació professional! I a més Aquest és un Curs gratuït!
 • slideshare.net: https://www.slideshare.net/Euroinnova/curso-asesoria-laboral?qid=715399e9-5049-42b6-8e34-f50e66edc04b&v=&b=&from_search=1 En aquest Centre comptaràs amb excel•lents preus, possibilitat de beques i obtindràs un títol acreditatiu en finalitzar el curs, que et permetrà Inserir-se en el món laboral com tot un professional.
 • https://1cursos.com/f-curso-de-asesoria-laboral">FP de Asesoría Laboral: Aquesta opció que hem trobat per a tu no sols t'ofereix un títol homologat i reconegut per l'Associació Espanyola d'Ensenyament Tècnic Professional AEDEPT, sinó que a més compta amb una extraordinària qualitat professional.
Demanar més Informació