Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


Les millors formacions per a estudiar Atenció Sociosanitària a Persones en el Domicili

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
Si desitges treballar en l'atenció sociosanitària pot interessar-te aquesta capacitació professional.

Avui dia a arribat a ser un dels sectors en els quals cada vegada creix més la demanda d'ocupabilitat i pocs estan titulats per a poder exercir.

Si estàs interessat, en aquest article t'indicarem tot el que has de saber per a poder matricular-te i aconseguir el títol que et permetrà exercir en el camp laboral.
Existeixen molts cursos d'Atenció Sociosanitària a Persones en el Domicili tant a distància per a aquelles persones que per no comptar amb el temps disponible o per estar retirats de la zona en la qual s'ofereix el curs no poden assistir, com de manera presencial per a aquells que prefereixen assistir diàriament a les seves classes. És important aclarir que pel que vam poder investigar entre tots aquests cursos, la metodologia per a les avaluacions, sempre seran les mateixes en qualsevol de les dues modalitats, però potser pot canviar entre un centre d'estudis i un altre.
Demanar més Informació

Temari per al Curs Atenció Sociosanitària a Persones en el Domicili

Per a aconseguir obtenir la titulació has d'adquirir els coneixements, eines i habilitats per a poder desenvolupar-te en l'àrea. I això el podràs realitzar a través de diferents assignatures. Aquí et deixem part del que pot ser aquest temari:
  • Atenció i suport psicosocial domiciliari.
  • Suport domiciliari i alimentació familiar.
  • Suport a les gestions quotidianes de les persones dependents. Interrelació i comunicació amb la persona dependent i el seu entorn.
  • Higiene i atenció sanitària domiciliària.
  • Administració d'aliments i tractaments a persones dependents en el domicili.
  • Millora de les capacitats físiques i primers auxilis per a les persones dependents.
Gràcies a aquests ensenyaments tindràs els coneixements necessaris i obligatoris per a poder exercir en aquest camp laboral.

Sortides Professionals del Curs Atenció Sociosanitària a Persones en el Domicili

Una vegada adquirit el titulo et podràs situar tant en l'àrea pública com privada, en centres que ofereixin l'atenció a persones de tercera edat o persones amb necessitat especial de salut psíquica, física i social. Algunes de les sortides laborals són:
  • Gericultor en residències i centres de dia.
  • Cuidador de minusvàlids físics, psíquics i sensorials en Institucions. Auxiliars d'ajuda a domicili: de Promoció de l'Autonomia Personal i Atenció a les Persones de Situació de Dependència.
  • Cuidador de persones dependents en centres ocupacionals, centres d'estada diürna i centres d'atenció precoç.

On Estudiar Atenció Sociosanitària a Persones en el Domicili?

Com sabem que triar el millor curs per a estudiar entre tants que ofereixen en la web no és gens fàcil. Nosaltres realitzem una llista de 4 enllaços a les millors formacions a distància i presencial d'Atenció Sociosanitària a Persones en el Domicili que vam poder trobar en una recerca que va realitzar el nostre equip de treball i t'assegurem que són els més complets.
Demanar més Informació