Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


Les millors formacions per a estudiar Cap d'Economat i Celler

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
Un dels motors econòmics més important del nostre territori ha estat i serà el sector del turisme i l'hostaleria. Dins de la restauració, l'economat és un departament de l'hotel o del restaurant summament important, ja que exerceix les funcions de magatzem com la de control de queviures.

Aquest sector necessita professionals amb visió estratègica que vulguin oferir serveis de qualitat a viatgers/as i ciutadans/as amb diverses motivacions i necessitats.

L'encarregat o CAP de l'economat és el responsable de gestionar el proveïment de les matèries primeres i dels aliments i begudes predestinades a la cuina d'hotels, restaurants i qualsevol establiment de restauració. A més, és el responsable de subministrar els aliments i begudes a les diferents partides d'una cuina.

El coneixement de tècniques d'organització, control i gestió és clau per a dur a terme aquestes activitats i formar-te com tot un professional és la recomanació que podem donar-te.

Avui dia existeixen desenes de cursos en els quals pots capacitar-te i adquirir les eines per a exercir en el camp laboral de l'hostaleria. En aquest cas per a capacitar-te i aconseguir titular-te com a Cap d'economat i celler.

Aquests cursos són dirigits per personal altament capacitat en l'àrea i oferts en dues modalitats, presencial per a aquelles persones que poden i prefereixen assistir diàriament a les seves classes, i a distància per als quals per falta de temps o per estar retirats del centre d'ensenyament no poden assistir a classes. No obstant això la majoria d'aquests centres de formació realitzen les seves avaluacions sota el mateix mètode sigui a distància o presencial.
Demanar més Informació

Temari del Curs Cap d'Economat i Celler

A continuació et mostrem el que pot ser el temari i que et servirà d'orientació dels coneixements que podràs adquirir a través de diferents assignatures i els seus concerts en el curs:
 • L'hostaleria en l’actualitat.
 • Gestió d’economat i celler.
 • Gestió informàtica en economat i celler.
 • Comptabilitat informatitzada.
 • Comunicació i negociació.
 • La legislació en la restauració.
 • Planificació, normes i mesures de seguretat i higiene en la restauració.
 • Tècniques de direcció.
 • Tendències més importants que estan apareixent en el mercat.
Demanar més Informació

Sortides Professionals del Curs Cap d'Economat i Celler

En titular-se com a Cap d'Economat i Celler podrà exercir en empreses privades i/o públiques on desenvolupen els coneixements teòrics-pràctics adquirits al llarg de la seva formació en sortides laborals com:
 • Hoteles.
 • Restaurants.
En aquest sector de l'hostaleria es requereix especialització i capacitats i habilitats necessàries per a poder desenvolupar-te en cadascuna de les competències que aquesta ocupació requereix.

On Estudiar Cap d'Economat i Celler?

Nosaltres realitzem una profunda recerca en els diferents cursos d'ensenyament que ofereixen en la web i trobem com a resultat els millors centres d'estudis per a formar-se a distància o en la modalitat presencial com a Cap d'Economat i Celler. Nosaltres et deixem els enllaços que et portessin a ells, i si busques més detalls sobre el Temari d'aquesta Formació Professional, sol•licita més detalls:
 • Curso de Jefe de Economato y Bodega: Totes les persones que es matriculin en els seus Cursos podran accedir a formes de finançament avantatjoses per a realitzar la formació que necessitin: les nostres Accions Formatives són accessibles amb quotes mensuals.
 • sede.sepe.gob.es:https://sede.sepe.gob.es/es/portaltrabaja/resources/pdf/especialidades/HOTR10.pdf Des del moment que l'alumne es matricula rebrà el curs complet i calendari mensualment perquè aquest pugui estudiar a distància des de la seva casa, treball o lloc que ell prefereixi sense pèrdua de temps.
 • docplayer.es: https://docplayer.es/53685949-Jefe-de-economato-y-bodega.html Disposen d'un departament de Gestió de pràctiques i ocupació. El mateix actua com a intermediari entre les empreses i els alumnes interessats. Els serveis prestats tant a les empreses com als alumnes per aquest departament són de caràcter gratuït i subjectes a l'interès d'aquests.
 • Formación de Jefe de Economato y Bodega: Obtindràs un Diploma Oficial reconegut per l'Associació Espanyola d'Ensenyaments Tècnic Professionals (AEDETP) que millorarà el teu currículum professional.
Demanar més Informació