Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


Les millors plataformes per a aprendre Tècniques d'Anàlisis Cromosòmiques i Àcids Nucleics

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
Abans que comencis a llegir ens agradaria avisar-te que aquest Curs és una excel·lent opció i estem segurs que t'agradarà...

Alguna vegada has somiat a estar en un laboratori o hospital vestit amb una bata i fent anàlisi o una cosa semblant? Llavors et tenim una gran notícia...

El Curs de Tècniques d'Anàlisis Cromosòmiques i Àcids Nucleics a distància, et permetrà formar-te perquè realitzis la identificació i anàlisi genètica en l'estudi cromosòmic i d'àcids nucleics de mostres biològiques humanes.

El sector sociosanitari és un dels sectors en l'actualitat que té major potencialitat d'ocupació per als pròxims anys, especialment si tenim en compte les reestructuracions que estan ocorrent en el Sistema Sanitari Espanyol i la poca quantitat de professionals sanitaris.

Tots dos aspectes estan motivats a la creació de nous centres sanitaris i la partida de molts professionals a altres països .

Per tals motius, els titulats en el Curs de Tècniques d'Anàlisis Cromosòmiques i Àcids Nucleics tenen unes bones perspectives de treball i de sortides professionals i a més poden percebre sous per sobre de la mitjana del mercat.

Què dius? T'animes?...

Molts centres mèdics, hospitals i laboratoris a Espanya esperen per persones com tu, decidides a formar-se Tu pots titular-te en el Curs de Tècniques d'Anàlisis Cromosòmiques i Àcids Nucleics! I ser un dels millors professionals en aquesta àrea.
No perdis més temps!

El nostre equip ha fet un acurat treball per a buscar les millors alternatives quant a plataformes, on podràs aprendre aquesta professió secundada amb els millors tutors, material didàctic tipus multimèdia i metodologies d'educació a distància.
Demanar més Informació

Temari del Curs de Tècniques d'Anàlisis Cromosòmiques i Àcids Nucleics

El temari i assignatures que bàsicament que hauràs de cursar per a titular-te en el Curs de Tècniques d'Anàlisis Cromosòmiques i Àcids Nucleics a distància són les que et presentem a continuació:
  • Estructura i funció dels àcids nucleics.
  • Objectius i tècniques dels estudis cromosòmics.
  • Tècniques de marcatge d'àcids nucleics: autoradiografia. Colorimètrics.
  • Tècniques bàsiques en el diagnòstic molecular: southern, northern i western "blotting", "dot blot" i hibridació "in situ". Recombinant. Vectors de clonat. Adnc. Polimerasa (pcr). Eucariotes. Transgènics.
  • Aplicacions de la genètica molecular.

Sortides Professionals del Curs de Tècniques d'Anàlisis Cromosòmiques i Àcids Nucleics

Les sortides laborals que tindràs una vegada que t'hagis titulat en el Curs de Tècniques d'Anàlisis Cromosòmiques i Àcids Nucleics a distància, són les següents:
  • Microbiologia i Higiene Alimentària.
  • Tècnic en hematologia.
  • Tècnic en immunologia i bioquímica.
  • Tècnic en microbiologia.
Aquestes sortides professionals les podràs trobar en empreses públiques o privades en l'àrea de sanitat, com ara: hospitals, laboratoris clínics, centres mèdics, entre altres relacionats amb la salut.

On Estudiar Tècniques d'Anàlisis Cromosòmiques i Àcids Nucleics?

Convertir-te en tot un professional amb el Curs de Tècniques d'Anàlisis Cromosòmiques i Àcids Nucleics és molt senzill, has de decidir el Centre on el faràs triant una de les 3 opcions de plataformes que acuradament hem investigat per a tu:
Demanar més Informació