Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


Màster en Direcció de la Formació: els cursos més valorats

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
Tot professional desitja tenir avantatge competitiu en la seva carrera i ser millors en l'àmbit en el qual es desenvolupi, i si és en educació és just i necessari estar especialitzat dia rere dia per a poder oferir formacions de qualitat i amb excel•lents resultats en els seus alumnes. Per aquestes i moltes més raons avui dia els centres d'estudis estan oferint el Curs de Màster en Direcció de la Formació.

En un camp laboral tan demandat, tenir un màster és un avantatge per a qualsevol aspirant a millorar en la seva professió tant en la satisfacció personal com en l'econòmic. En vista que actualment han anat incrementant les ofertes d'aquests cursos en internet, el nostre equip de treball va decidir realitzar una recerca per diferents centres per a saber de què va aquest mestratge.

Aquests cursos tenen com a objectiu que els aspirants a màster puguin obtenir altes qualificacions necessàries que tot centre de formació desitja per a complaure les necessitats dels seus alumnes. Cerca també que els professionals adquireixin major competitivitat en el mercat, amb millors i actualitzats coneixements i eines.

El Curs de Màster en Direcció de la Formació es pot estudiar en dues modalitats diferents. La primera opció en la modalitat Presencial si pots assistir a classe en els horaris ja establerts pel centre d'estudis. Però si no pots desplaçar-te fins al centre d'ensenyament per motius personals o laborals comptes amb l'opció de formació a Distància. En qualsevol de les dues metodologies pràcticament seran les mateixes assignatures i temaris, potser pot variar una mica depenent de la comunitat autònoma.
Demanar més Informació

Temari del Curs de Màster en Direcció de la Formació

El temari i les assignatures podrien variar depenent de la comunitat en la qual estudiïs, aquí et nomenem algunes que estudiaràs dins del pla de formació del Curs de Màster en Direcció de la Formació:
 • Formació en l'empresa.
 • Innovació en la formació.
 • Planificació de la formació.
 • Disseny de mitjans didàctics.
 • Assessorament i formació tècnic-metodològica per a tutors i formadors.
 • Aplicació de tècniques d'avaluació i disseny d'instruments.

Sortides Professionals del Curs de Màster en Direcció de la Formació

Una vegada adquirit tot el coneixement necessari i obtingut la titulació podràs treballar com a professional expert principalment en l'àrea de Direcció de la Formació. Alguns dels llocs de treball més rellevants per a aquest titulat poden ser les següents sortides laborals:
 • Director de formació.
 • Encarregat de departaments de formació.
 • Tècnic de formació.
 • Auditor de formació.
 • Formador.
 • Instructor.

On Estudiar Màster en Direcció de la Formació?

I ara et vam mostrar la nostra selecció dels millors Cursos de Màster en Direcció de la Formació que trobaràs en el mercat
Demanar més Informació