Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


Millora Professionalment: aquí tens 3 cursos de Mecànic de Vehicles de Dues i Tres Rodes

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
Si vols formar-te en una professió superapassionant i amb interessants sortides laborals... no ho dubtis, continua llegint.

En aquesta magnífica formació a distància estaràs preparat per a efectuar el procés de reparació dels conjunts, automatismes i elements que formen el tren de rodatge, el motor i el xassís en els vehicles de dues i tres rodes.

Converteix-te en Mecànic Professional de Vehicles de Dues i Tres Rodes!, i treballa en qualsevol taller o concessionari.

Espanya és un dels països d'Europa amb major quantitat motos per habitants. Les motos són un mitjà de transport econòmic i còmode, i això fa que moltes persones triïn aquesta opció, sobretot els qui viuen en les grans ciutats.

La bona notícia és que aquest mercat ha tingut un gran increment en els últims anys, a conseqüència de la densitat del trànsit i la crescuda de la pol•lució.

D'acord la demanda de professionals d'aquest sector també ha augmentat.

T'agradaria dedicar-te a fer feina la mecànica d'un dels sectors en auge en el mercat espanyol?

Avanci! Et continuem comptant... Tenim tota la intenció que puguis formar-te i millorar professionalment en aquesta àrea.
Demanar més Informació

Temari del Curs de Mecànic de Vehicles de Dues i Tres Rodes

Estem segurs que vols saber més, i per això començarem per informar-te sobre les assignatures que componen el Curs de Mecànic de Vehicles de Dues i Tres Rodes:
  • Control de la gestió d'estocs.
  • Seguretat i higiene en el treball.
  • Reparació de motors.
  • Reparació dels sistemes d'encesa i alimentació-gasolina.
  • Reparació dels òrgans de transmissió, tren de rodatge i xassís.
  • Reparació dels sistemes elèctrics.
  • Control de qualitat de la reparació.
Demanar més Informació

Sortides Professionals del Curs de Mecànic de Vehicles de Dues i Tres Rodes

Titular-te en aquest Curs és la millor decisió que pots prendre. Et direm quines seran les sortides laborals que tindràs:

Podràs exercir-te com a Mecànic de Vehicles de Dues i Tres Rodes en empreses de l'àrea de Transport i Manteniment de Vehicles, com ara: Concessionaris de cotxes, Tallers de reparació, Concessionaris de motos, entre altres de l'àmbit públic o privat.

On Estudiar Mecànic de Vehicles de Dues i Tres Rodes?

Et portem tres excel•lents cursos en la web on podràs formar-te i titular-te com a Mecànic de Vehicles de Dues i Tres Rodes a distància, i millorar professionalment No t'ho perdis!
  • Curso de Mecánico de Vehículos de Dos y Tres Ruedas: Amb aquest Curs que hem trobat no sols tindràs un títol homologat i reconegut per l'Associació Espanyola d'Ensenyament Tècnic Professional AEDEPT, sinó que a més comptaràs amb una altíssima i competitiva qualitat professional No és extraordinari?
  • Formación de Mecánico de Vehículos de Dos y Tres Ruedas: En aquesta opció tindràs l'avantatge de descobrir tutors personalitzats, i a més de comptar amb material de formació multimèdia i magnífics recursos didàctics addicionals. Addicionalment, comptaràs amb la Titulació Oficial Acreditativa reconeguda i homologada per la AEDETP Just el que estaves buscant!
  • diagramas.diagramasde.com: https://diagramas.diagramasde.com/otros2/Automovil%20-%20Cursos%20de%20mecanica%20y%20electricidad%20del%20automovil.pdf Si et matricules en aquest curs comptaràs amb un tutor personal, classes en directe i a més podràs fer pràctiques presencials en empreses. Disposaràs de 2 anys per a realitzar-ho completament al teu ritme, sense horaris ni desplaçaments. I per si no fos prou formaràs part de la borsa d'ocupació i a les seves ofertes de treball. A més del Títol privat obtindràs el Diploma de la Universitat Rei Joan Carles.
Demanar més Informació