Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


On aconseguir el títol d'Agent Handling de Rampa i Càrrega

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
En l'actualitat la figura de l'Agent de Handling, s'ha convertit cada vegada més important i rellevant en el desenvolupament del transport aeri. Exercint funcions i activitats vitals per al normal funcionament de l'avió, quant al procés previ i posterior a l'enlairament.

Et convidem que et formis professionalment a distància i obtinguis el títol d'Agent de Handling de Rampa i Càrrega. T'indiquem com fer-ho en els millors llocs de la web, perquè t'especialitzis i siguis un expert de l'àrea.

Gràcies a la teva excel•lent formació professional a distància, no tindràs cap mena d'inconvenient per a obrir-te pas dins del mercat laboral, perquè puguis dedicar-te i treballar en el que t'agrada.

Per a aconseguir realitzar tot el conjunt d'accions corresponents al Handling de Rampa i Càrrega, s'ha d'estar altament preparat i consent de la importància de l'execució d'aquestes activitats correctament, així com les seves repercussions i conseqüències.

L'Agent Handling de Rampa, és la persona la responsabilitat de la qual recau sobre l'equipatge, operen les escales, assorteixen el sistema elèctric, eliminen aigües residuals, recarreguen combustible, verifiquen l'aire condicionat i inclusivament realitzen labors de reparació i neteja.

Quant a l'Agent Handling de Càrrega, és l'encarregat i responsable del concernent a la càrrega i descàrrega de mercaderies, així com el seu maneig i resguard, havent d'elaborar tota la documentació requerida per a la seva correcta mobilització.
Demanar més Informació

Temari del Curs d'Agent Handling de Rampa i Càrrega

Aquest curs està compost per les assignatures que t'indiquem a continuació, les quals són de vital importància en la teva formació professional:
  • Legislació aeronàutica i riscos laborals.
  • Handling de carga, rampa i transport aeri.
  • Anglès i informàtica.
  • Orientació laboral i aeroports.
  • Companyies aèries.
Demanar més Informació

Sortides Professionals del Curs d'Agent Handling de Rampa i Càrrega

En acabar la teva formació professional, tindràs tots els coneixements necessaris i eines intel•lectuals perquè ingressis al món laboral i demostris tot el teu talent. Aquestes són les possibles sortides laborals:
  • Agent de serveis aeroportuaris i de l’àrea de moviment.
  • Controlador Aeri.
  • Agent de Handling de comerç, passatge i servei d’àpats.

On Estudiar Agent Handling de Rampa i Càrrega?

T'oferim els millors llocs perquè et formis professionalment en Agent de Handling de Rampa i Càrrega. Comença a dedicar-te al que realment t'apassiona. Aprofita aquesta oportunitat:
Demanar més Informació