Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


On aconseguir el Titol de Gestor de Magatzem

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
Tota empresa o botiga de productes en quantitats grans compta amb un lloc com a dipòsits o magatzems per al resguard i cura dels productes per a la venda. Aquests productes són emmagatzemats d'acord amb les característiques de la botiga o companyia. Aquests magatzems porten una organització i han de comptar amb un Gestor de Magatzem per al seu correcte funcionament.

Aquests professionals tenen àmplies possibilitats d'ocupabilitat, ja que en els magatzems requereixen personal altament qualificat i responsable per al registre de l'entrada i sortida de les seves mercaderies, establint les normatives requerides per a cada producte.

Estàs buscant exercir com a Gestor de Magatzem, però no saps on estudiar? Et convido a continuar llegint aquest article com a producte d'una recerca realitzada pel nostre equip de treball a través d'internet per diferents centres d'estudis.

Molts centres d'estudis avui dia ofereixen aquesta formació en dues modalitats. En primer lloc, pots estudiar aquesta formació de manera Presencial si t'és possible acudir al centre d'estudis corresponent en els horaris establerts. Però si no pots traslladar-te per motius personals o laborals, podries estudiar el Curs de Gestor de Magatzem a través de la metodologia de formació a Distància. En qualsevol dels dos casos analitzats, tant la formació presencial com a Distància segueixen pràcticament els mateixos temaris i assignatures, encara que pot ser que existeixin petites diferències segons la Comunitat Autònoma en la qual s'imparteix.

Aquests cursos de Gestor de Magatzem van de la mà de professors altament qualificats i professionals molt reconeguts en l'àrea, la qual cosa fa que els alumnes aconsegueixin la titulació amb molt bons coneixements i eines perquè aconsegueixin ingressar en el camp laboral com a professionals experts en l'àmbit de la gestió de magatzem.
Demanar més Informació

Temari del Curs de Gestor de Magatzem

Algunes de les assignatures que estudiaràs en el pla d'estudis del Curs de Gestor de Magatzem són:
 • Cultura i distribució comercial.
 • Orientació en el mercat laboral.
 • L’empresa comercial i l’ocupació.
 • Tècniques de mitjans materials, emmagatzematge i gestió d’estocs.
 • Gestió de recursos humans.
 • Slut laboral.
 • Higiene i seguretat.
 • Informàtica: introducció, ús i maneig d’aplicacions comercials.
Demanar més Informació

Sortides Professionals del Curs de Gestor de Magatzem

Una vegada adquirit tot el coneixement necessari i obtingut la titulació podràs treballar tant en el sector públic com privat en alguna de les següents sortides laborals:
 • Gestor de magatzem.
 • Encarregat de magatzem.
 • Cap de magatzem.
 • Responsable de zona d'emmagatzematge.

On Estudiar Gestor de Magatzem?

Després d'una llarga exploració per la web i analitzant una gran varietat de cursos et vam mostrar la nostra selecció dels millors Cursos de Gestor de Magatzem que trobaràs en el mercat.
Demanar més Informació