Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


On estudiar Sistemes Fotovoltaics i Eòlics? Els millors cursos per a fer-ho

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
Avui dia la tecnologia ha arribat per a quedar-se i si podem fer ús d'ella per a evitar contribuir a l'escalfament global unint-la a l'energia fotovoltaica i eòlica, millor encara. Aquesta tecnologia és inesgotable, ajuda en la protecció del medi ambient i no contamina, la qual cosa fa que cada dia siguin més les empreses que estan emprant aquesta tècnica, generant cada vegada més posats laborals en l'àrea d'instal·lacions.

Ara bé, si estàs buscant ingressar al camp laboral en aquest àmbit professional, una excel·lent opció seria formar-te en un Curs d'instal·lador de Sistemes Fotovoltaics i Eòlics. El nostre equip de treball va realitzar una recerca a través de la web per diferents centres d'ensenyament per a conèixer de què va aquesta formació i en aquest article et portem els resultats.

És professional realitzar muntatges i manteniment d'instal·lacions de sistemes fotovoltaics i eòliques amb la seguretat i qualitat corresponent, complint la normativa establerta.

Cada dia són més els centres d'estudis que imparteixen el Curs d'instal·lador de Sistemes Fotovoltaics i Eòlics, la majoria d'ells ofereixen dues modalitats d'estudis. De manera presencial si se't fa fàcil assistir a classes en els horaris ja establerts, però si per algun motiu laboral o personal no pots assistir al centre d'estudi comptes amb la modalitat de formació a distància. En qualsevol de les dues metodologies les assignatures, mòduls o temaris són pràcticament els mateixos, potser pot variar una mica depenent de la Comunitat Autònoma en la qual decideixis matricular-te.

Aquests centres compten amb personal altament qualificats en l'àrea per a l'ensenyament en cadascuna de les àrees, molts d'ells professors i professionals reconeguts en l'àmbit de Sistemes Fotovoltaics i Eòlics, la qual cosa fa que l'alumne aconsegueix una excel·lent titulació.
Demanar més Informació

Temari del Curs d'instal·lador de Sistemes Fotovoltaics i Eòlics

Algun dels mòduls amb els quals estudiessis en el pla de formació del Curs d'instal·lador de Sistemes Fotovoltaics i Eòlics són:
 • Energia eòlica.
 • Radiació solar.
 • Panells solars fotovoltaics.
 • Línies de distribució.
 • Bateries i controlis.
 • Aerogeneradors.
 • Manteniment i operació d’instal·lacions eòliques i fotovoltaiques.
Demanar més Informació

Sortides Professionals del Curs d'instal·lador de Sistemes Fotovoltaics i Eòlics

Una vegada finalitzats els estudis podràs exercir en alguna de les següents sortides laborals:
 • En auditories energètiques.
 • Empreses d’instal·lacions o manteniment de sistemes fotovoltaics i eòlics.
 • Empreses dedicades a les energies renovables.
 • Grans empreses d’energia elèctrica.

On Estudiar instal·lador de Sistemes Fotovoltaics i Eòlics?

Adjunt trobaràs el resultat de la nostra anàlisi sobre els Cursos d'instal·lador de Sistemes Fotovoltaics i Eòlics que apareixen en Internet: hem seleccionat els millors per a tu.
Demanar més Informació