Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


Operari de Subestacions Elèctriques d'Alta Tensió: els cursos a Distància amb més Opinions positives en la web

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
Les línies elèctriques aèries d'alta tensió s'utilitzen per a recórrer llargues distàncies. S'usen per a transportar l'energia i per a això es necessiten cables especials. A major tensió, menor pèrdua energètica.

Recordes haver vist alguna vegada diversos conductors suspesos per torres o pals recorrent la ciutat?... aquestes són línies d'alta tensió.

Aquestes línies provenen d'una central elèctrica i després van a una subestació que és on s'ajusta el seu voltatge al valor manejat pels usuaris o consumidors finals.

Una subestació elèctrica és un conjunt de mecanismes elèctrics la funció principal dels quals és produir, convertir, transformar, regular i distribuir l'energia elèctrica .

Perquè ho entenguis millor, la xarxa de línies elèctriques d'alta tensió és com les carreteres d'un país. Les ciutats necessiten que la gent (energia) es transporti en aquestes llargues distàncies. Aquestes persones es trobaran amb peatges per a poder utilitzar-les (generadors). I una vegada que aquestes persones (energia) es descobreixen prop de les zones de consum baixen la seva velocitat (menor voltatge) per a entrar en les carreteres regionals per a arribar al seu destí (consumidor final).

Tenint en compte tot això, un Operari de Subestacions Elèctriques d'Alta Tensió té una labor importantíssima, ja que d'ell depèn que tot aquest procés es doni de manera eficient i els consumidors finals rebin l'energia en les seves llars, empreses, etc. .

T'agradaria ocupar aquesta important posició i ser part de l'equip responsable perquè una subestació elèctrica d'alta tensió funcioni correctament? Llavors continua llegint el que el nostre equip ha preparat per a tu .
Demanar més Informació

Temari del Curs d'Operari de Subestacions Elèctriques d'Alta Tensió

En cursar i titular-te com a Operari de Subestacions Elèctriques d'Alta Tensió a distància, tindràs les habilitats i aptituds necessàries per a exercir aquesta importantíssima labor. El temari i/o assignatures que hauràs de cursar poden variar; no obstant això, aquí et presentem les que són comunes:
 • Conceptes fonamentals de xarxes de transport d'energia elèctrica.
 • Treballs de muntatge i reparació de la distribució d'energia elèctrica.
 • Maniobres en parc de subestacions (locals o des del quadre de control).
 • Treballs auxiliars en subestacions.
 • Manteniments de subestacions.
 • Muntatge, ajust i reparació dels sistemes de protecció.

Sortides Professionals del Curs d'Operari de Subestacions Elèctriques d'Alta Tensió

Els centres de treball en els quals tindràs sortides laborals una vegada titulat com a Operari de Subestacions Elèctriques d'Alta Tensió són empreses públiques o privades dedicades al muntatge d'equips o manteniment d'equips en les subestacions o en les subestacions elèctriques pròpiament. Les sortides professionals per a aquesta formació són les següents:
 • Operari de línia d'alta tensió.
 • Operari de subestació elèctrica.
 • Tècnic de manteniment d'alta tensió.
 • Operari elèctric.
 • Cap d'equip d'alta tensió.
 • Operari de muntatge d'alta tensió.

On Estudiar Operari de Subestacions Elèctriques d'Alta Tensió?

Hem seleccionat les millors opcions per a tu, que vols cursar i obtenir el teu títol com a Operari de Subestacions Elèctriques d'Alta Tensió a distància:
Demanar més Informació