FORMACIÓ PROFESSIONAL PER PROVINCIES I CIUTATS
PROVES LLIURES GRAU MITJÀ INDÚSTRIES ALIMENTÀRIES
PROVES LLIURES ELABORACIÓ DE VINS I ALTRES BEGUDES
Método: Cicle Formatiu a distància
Tematica: PROVES LLIURES GRAU MITJÀ
Duración: horas
Els continguts bàsics que s’inclouen a les assignatures del curs FP Proves Lliures Elaboració De Vins I Altres Begudes són els següents: A. Operacions i control de magatzem B. Operacions de vinificació C. Destil·leria-licoreria D. Envasament i embalatge E. Higiene en la indústria alimentària F. Seguretat en la indústria alimentària G. Primeres matèries, productes i processos en la indústria ... veure temari
PROVES LLIURES PANIFICACIÓ REBOSTERIA I CONFITERIA
Método: Cicle Formatiu a distància
Tematica: PROVES LLIURES GRAU MITJÀ
Duración: horas
Els continguts bàsics que s’inclouen a les assignatures del curs FP Proves Lliures Panificació Rebosteria I Confiteria són els següents: A- operacions i control de magatzem B- forneria i paneteria C- elaboracions bàsiques de pastisseria D- especialitats i acabaments de pastisseria i confiteria E- envasament i embalatge F- higiene en la indústria alimentària G- seguretat en la indústria alimentària H- adm... veure temari
PROVES LLIURES CONSERVACIÓ VEGETAL CÀRNICA I DE PEIX
Método: Cicle Formatiu a distància
Tematica: PROVES LLIURES GRAU MITJÀ
Duración: 1400 horas
Els continguts bàsics que s’inclouen a les assignatures del curs FP Proves Lliures Conservació Vegetal Càrnica I De Peix són els següents: A- operacions i control de magatzem B- operacions bàsiques d'elaboració de conserves C- tractaments finals de conservació D- envasament i embalatge E- higiene en la indústria alimentària F- seguretat en la indústria alimentària G- primeres matèries... ver temario
PROVES LLIURES ELABORACIÓ DE PRODUCTES LÀCTICS
Método: Cicle Formatiu a distància
Tematica: PROVES LLIURES GRAU MITJÀ
Duración: 1400 horas
Els continguts bàsics que s’inclouen a les assignatures del curs FP Proves Lliures Elaboració De Productes Làctics són els següents: 1- Operacions i control de magatzem 2- Operacions de procés de llets de consum i gelats 3- Formatgeria i mantegueria 4- Envasament i embalatge 5- Higiene en la indústria alimentària 6- Seguretat en la indústria alimentària 7- llet, productes làctics i processos 8- Sistemes de c... ver temario
PROVES LLIURES ELABORACIÓ D'OLIS I SUCS
Método: Cicle Formatiu a distància
Tematica: PROVES LLIURES GRAU MITJÀ
Duración: 1400 horas
Els continguts bàsics que s’inclouen a les assignatures del curs FP Proves Lliures Elaboració D'olis I Sucs són els següents: A- operacions i control del magatzem B- operacions del procés d'extracció d'olis i sucs C- operacions del procés de condicionament d'olis i sucs D- envasament i embalatge E- higiene en la indústria alimentària F- seguretat en la indústria alimentària G- primeres matèrie... ver temario
PROVES LLIURES ESCORXADOR I CARNISSERIA-XARCUTERIA
Método: Cicle Formatiu a distància
Tematica: PROVES LLIURES GRAU MITJÀ
Duración: 1400 horas
Els continguts bàsics que s’inclouen a les assignatures del curs FP Proves Lliures Escorxador I Carnisseria-Xarcuteria són els següents: A- sacrifici i acabament d'animals i assistència en la inspecció B- especejament i carnisseria C- xarcuteria D- operacions i control de magatzem E- higiene en la indústria alimentària F- seguretat en la indústria alimentària G- administració, gestió i comercialitz... ver temario
PROVES LLIURES OLIS I VINS
Método: Cicle Formatiu a distància
Tematica: PROVES LLIURES GRAU MITJÀ
Duración: 1400 horas
Els continguts bàsics que s’inclouen a les assignatures del curs FP Proves Lliures Olis I Vins són els següents: A. Matèries primeres i productes en la indústria oleícola, vinícola i d'altres begudes B. Extracció d'olis d'oliva C. Elaboració de vins D. Principis de manteniment electromecànic E. Condicionament d'olis d'oliva F. Elaboració d'altres begudes i derivats G. Anàlisi sensorial H. Venda i ... ver temario
PROVES LLIURES PANIFICACIÓ I REBOSTERIA
Método: Cicle Formatiu a distància
Tematica: PROVES LLIURES GRAU MITJÀ
Duración: 1400 horas
Els continguts bàsics que s’inclouen a les assignatures del curs FP Proves Lliures Panificació I Rebosteria són els següents: A- operacions i control de magatzem B- forneria i paneteria C- elaboracions bàsiques de pastisseria D- especialitats i acabaments de pastisseria E- envasament i embalatge F- higiene en la indústria alimentària G- seguretat en la indústria alimentària H- administració, gesti... ver temario
FP PER COMUNITATS
FP PER COMUNITATS
CURSOS DESTACATS
FP GRAU MITJÀ - 1400 horas
FP GRAU SUPERIOR - 2000 horas
PROVES LLIURES GRAU SUPERIOR - 2000 horas
FP GRAU SUPERIOR - 2000 horas
FP GRAU SUPERIOR - 2000 horas
FP GRAU SUPERIOR A DISTÀNCIA - 2000 horas
PROVES LLIURES GRAU MITJÀ - 1400 horas