Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


Regidor d'Escena: les 5 millors formacions que pots trobar en Internet

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
En el món de la comunicació especialment en televisió. Existeixen càrrecs que pocs són nomenats, però que són molt importants com és el de regidor d'Escena.

El regidor ha d'executar una planificació davant qualsevol mena d'escenari. D'igual manera, el regidor és el responsable de l'organització de l'escena.

Ara bé. T'agradaria tota la informació per a realitzar un curs i Titular-te com a Regidor d'Escena? Et donaré de manera detallada el necessari perquè et sentis tranquil a l'hora d'iniciar un curs per a formar-te com tot un professional.

Aquest és un d'aquests cursos que millor partit pots treure. No sols t'ajudarà a formar-te a curt termini, sinó que també serà clau rellevant per al teu currículum i futures oportunitats professionals.

Per a dur a terme aquest curs no necessita gran experiència més que una bona disposició i moltes ganes d'aprendre.

Pots dur a terme el Curs de Regidor d'Escena en la modalitat presencial o a distància.
Demanar més Informació

Temari del Curs Regidor d'Escena

Alguns dels objectius que s'aprenen amb el curs de Regidor d'Escena els detallem a continuació.

La finalitat fonamental i principal de l'aprenentatge serà com funcionen els diferents espais de comunicació (des de televisió a ràdio i espectacles en viu) assimilar el coneixement sobre el mitjà de les comunicacions. A més, aprendràs a organitzar un equip de professionals perquè exerceixin la seva tasca de manera coordinada. Alguna de les assignatures amb les quals aprendràs són:
  • Introducció als espectacles narratius.
  • Organització dels processos de treball.
  • Organització d'equips humans i material escènic de l'espectacle en viu.
  • Organització d'equips humans del plató de televisió.
  • Seguretat i higiene en produccions audiovisuals i espectacles.

Sortides Professionals del Curs Regidor d'Escena

Amb aquest Curs de Regidor d'Escena és molt alta la possibilitat d'ingressar a molts teatres o companyies que contínuament necessiten els serveis d'un Regidor d'Escena. Principalment, en empreses d'imatge i so trobessis moltes possibilitats de futur. Producció de continguts televisius i cinematogràfics, espectacles en viu, ràdio... Les possibilitats són moltes i molt bones. A més, tots dos sectors poden oferir-nos possibilitats d'ocupació, tant el públic com el privat. Podríem resumir les possibilitats en les següents sortides laborals:
  • Editor-Muntador d'Imatge.
  • Producció de ràdio, televisió, cinema i espectacles.
  • Tècnic d'audiovisuals i so.
  • Operador de cabina en projeccions cinematogràfiques,
  • Operador d'equips de televisió i càmera, etc.
No podem deixar de dir-te que aquest sector compta amb servei durant cada hora del dia: en directe i diferit. Per tant, la jornada serà variable i pot adaptar-se bé a les teves necessitats. És important també que sàpigues que el pagament és molt interessant així que anima't a realitzar el curs per a titular-te com a Regidor d'Escena.

On Estudiar Regidor d'Escena?

I ja que realitzem una recerca per la web i vam poder donar-nos comptes que existeix una gran quantitat de llocs on ofereixen aquests cursos, vam voler deixar-te per aquí els enllaços als quals sens dubte són els millors centres d'estudis per a la formació de Regidor d'Escena a distància i presencial, i si busques més detalls sobre el Temari d'aquesta Formació Professional, sol•licita més detalls amb nosaltres:
Demanar més Informació