Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


Si t’interessa estudiar el Curs de Comercial d’Assegurances aquí tens 4 cursos excel·lents

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
Camines a la recerca d’una sortida professional amb grans possibilitats de creixement? Que et permeti evolucionar i convertir-te en un excel·lent professional, titula't a distància en el Curs de Comercial d'Assegurances. Aquesta serà la teva millor opció.

Els professionals en aquesta àrea, comprenen l'assegurança com un mètode de gestió de riscos, manegen millor les necessitats del segur comercial dels seus clients fent més eficient les assegurances. Buscant el creixement de l'ocupabilitat en aquesta àrea.

És per això que veiem amb molta importància les formacions professionals en aquesta àrea, ja que les oportunitats laborals són moltes.

Existeix una àmplia varietat de pàgines formatives en la web. Després d'una anàlisi portem per a tu les millors, tria d'acord amb els teus requeriments i forma't. No importa que estiguis en un lloc allunyat o si no comptes amb el temps disponible per a assistir a classes, estudia a distància.

Cada dia són més els centres de formació que imparteixen el Curs de Comercial d'Assegurances, amb aquests cursos identificaràs, definiràs i expliquessis elements essencials que componen el contingut de la carrera.

La majoria de centres, compten amb un grup de professionals qualificats en l'àrea, ansiosos per impartir coneixements, garantint que els alumnes aconsegueixin aconseguir la titulació i la millor preparació possible, perquè l'alumne es converteixi en un excel·lent professional.
Demanar més Informació

Temari del Curs Comercial d’Assegurances

Cada centre de formació té un temari per a l'aprenentatge amb les eines i tècniques necessàries del Curs Comercial d'Assegurances. Algunes de les assignatures que tenen aquests cursos són:
 • Fonaments Tècnics de l’Assegurança.
 • Tècnica i Risc Actuarial.
 • Las Companyies d’Assegurances.
 • Pòlisses i Primes d’Assegurances.
 • Assegurances d’Empresa.
 • Assegurances de Danys i Prestació de Serveis.
 • Assegurances de Vida, Salut i Previsió Social.
Demanar més Informació

Sortides Professionals del Curs Comercial d’Assegurances

En culminar els estudis i haver aconseguit aconseguir el títol, podràs exercir-te com a professional en alguna de les següents sortides laborals:
 • Gestor comercial d’assegurances de vida.
 • Supervisor de comercial d’assegurances.
 • Executiu comercial segurs riscos per a la vida.
 • Gestor comercial assegurances individuals.
 • Assessor comercial tot risc.
 • Director comercial Assegurances de vida.

On Estudiar Comercial d’Assegurances?

Com hem vist existeix molta varietat en centres d'ensenyament en la web, també sabem que no és fàcil triar la millor opció. Per això t'ajudem, aquí tens els enllaços dels millors 4 llocs per a estudiar el Curs de Comercial d'Assegurances .
Demanar més Informació