Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


T'interessa el Títol d'Elaborador de Productes Carnis? Trobem els 4 millors cursos per a això

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
Seleccionar, dosar i classificar carns i grasses, és part del que es realitza per a crear productes carnis. Ara bé, avui dia encara existeixen persones que desconeixen el terme Carni. Llavors… Què són productes Carnis? Podem dir que són els derivats alimentosos elaborats de manera total o parcialment amb carns o budells, morros, etc. dels animals autoritzats per a aquest fi, i impostos a procediments especials per al seu manteniment abans de ser exposats als consumidors.

Què fa el professional en l'elaboració de productes Carnis? El treball d'aquest professional és seleccionar i classificar les carns. Rep la matèria primera que haurà de picar, pastar i salar per a després realitzar diferents productes. Carnis, respectant cadascuna de les normes legals.

Si desitges formar-te en l'àrea de productes carnis, et convido a continuar llegint i assabentar-te que va la formació que et pot titular per a poder exercir en aquest àmbit professional.

Existeix en la web gran quantitat de pàgines de centres de formació que ofereixen el Curs d'Elaborador de Productes Carnis. Molts d'aquests centres ofereixen dues modalitats d'estudis, a Distància per a aquells que per no comptar amb temps disponible no poden assistir a classes en l'horari ja establert pel centre de formació. I de manera presencial per a aquells que poden desplaçar-se fins al centre d'estudis. En qualsevol dels dos casos gairebé sempre són les mateixes assignatures i els mateixos temaris, pot ser que canviïn una mica depenent de la Comunitat Autònoma.

Aquests estudis estan a càrrec de professors altament qualificats i professionals en l'àrea que garanteixen un excel•lent ensenyament a cadascun dels seus alumnes aconseguint que tots aconsegueixin la titulació de la millor manera.
Demanar més Informació

Temari del Curs d'Elaborador de Productes Carnis

Part del contingut amb el qual estudiaràs en el pla de formació del Curs d'Elaborador de Productes Carnis i algunes de les assignatures són:
  • Preparació de lloc de treball: seguretat i higiene.
  • Emmagatzematge de matèries primeres.
  • Elaboració de productes carnis.
  • Mètode d’embotició, empapussat o amollador de masses i peces càrnies.
  • Control de productes auxiliars i embalatge.
  • Tècniques d’envasar, etiquetar, empaquetar i emmagatzematge.
  • Tractaments de curació i color en l’elaboració.
Demanar més Informació

Sortides Professionals del Curs d'Elaborador de Productes Carnis

En finalitzar el curs tindràs l'oportunitat d'ingressar en el camp laboral en alguna de les següents sortides laborals:
  • Carnisser- xarcuter.
  • Elaborador de productes carnis.
  • Preparador de precuinats i cuinats.
  • Salador o curador de productes carnis.
  • Escorxadors.
  • Indústries càrnies d’elaborats.
  • Indústries de preparats carnis.

On Estudiar Elaborador de Productes Carnis?

De tots els Cursos d'Elaborador de Productes Carnis que s'ofereixen en la Web hem seleccionat per a tu els que tenen millors opinions dels alumnes que ja ho han realitzat:
  • Curso de Elaborador de Productos Cárnicos: Ofereix un catàleg molt ampli de cursos i de formació en diferents àmbits professionals, amb un gran grup de professors experts en cadascuna de les matèries que imparteixen.
  • Formación de Elaborador de Productos Cárnicos: Permeten a l'alumne obtenir el TITULO-CERTIFICACIÓ D'ESPECIALITZACIÓ PROFESSIONAL de caràcter propi expedit per FORMACIÓ UNIVERSITÀRIA.A més es podrà sol•licitar la tramitació del prestigiós Diploma de l'Associació Espanyola d'Ensenyament Tècnic Professional (AEDETP).
  • Fp de Elaborador de Productos Cárnicos: Les seves accions formatives són accessibles, amb quotes mensuals per a comoditat econòmica de l'alumne. Compten amb un departament que gestiona la cerca de pràctiques professionals.
  • docplayer.es: https://docplayer.es/36485913-Carniceria-y-elaboracion-de-productos-carnico.html El grup empresarial Foment Professional compta amb centres en gran part del territori espanyol com a Alcalá de Henares, Alcorcón, Alacant, Barcelona, Bilbao, Madrid, Màlaga, Palma, València i Saragossa.
Demanar més Informació