Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


Vols estudiar Pediatria a Distáncia? Trobem els 5 cursos més valorats

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
La pediatria és una especialitat mèdica que necessita professionals altament capacitats, ja que està relacionada directament amb els nens i les seves malalties. Un auxiliar de pediatria ajuda als metges d'una manera efectiva, ha de dominar la cura dels més petits, amb coneixement apropiats que té a veure amb les urgències que es presentin i els tractaments pediàtrics.

Si estàs interessat a rebre la informació que recopilem a través d'una recerca sobre cursos d'Auxiliar de Pediatria en la web, no dubtis a continuar llegint aquest article. Et guiarem a resoldre tots els teus dubtes i assessorar-te per a una excel•lent capacitació.

Aquest tipus de professió està destinada a aquelles persones que tinguin com a vocació ajudar als altres mitjançant diferents coneixements relacionats amb la salut dels nens.

De la mateixa manera, els cursos d'auxiliar de pediatria són útils per a tots els professionals que treballin amb nens i vulguin obtenir coneixements determinats en aquesta matèria.

En el món de la web existeixen nombrosos cursos on pots titular-te com tot un professional en l'àrea. Aquests cursos són dictats per personal altament professional i especialitzat en pediatria, per a garantir un magnífic ensenyament i avaluació a l'alumne. Ofereixen les modalitats presencials i a distància perquè puguis triar depenent de les teves necessitats i disponibilitat. En qualsevol de les dues modalitats s'avalua de la mateixa manera i es fa feina sobre la base d'un conjunt de conceptes.
Demanar més Informació

Temari del Curs d'Auxiliar de Pediatria

Formar a professionals com a Auxiliars de Pediatria, proporciona als alumnes els coneixements necessaris per a exercir aquesta professió amb les majors garanties de qualitat i professionalitat en el seu treball amb el pacient nounat i infantil. Utilitzant importants assignatures dins del temari, alguns dels conceptes que aprendràs són:
 • Desenvolupament biològic del nen.
 • Primeres cures del nounat.
 • Cures generals de la infància.
 • Nocions de Psicologia Infantil.
 • Patologia infantil.
 • Primers auxilis i accidents infantils.
 • Organització, documentació i codificació de la informació sanitària i clínica.
 • Protocols i instrumentalització en les cures auxiliars.
És bo aclarir que aquests conceptes poden variar depenent de cada comunitat autònoma.
Demanar més Informació

Sortides Professionals del Curs d'Auxiliar de Pediatria

En finalitzar el curs tindràs l'opció de nombroses sortides laborals i estar ben preparats en aquest camp et permet treballar com:
 • Auxiliar en l'àrea de Pediatria en Hospitals i Centres mèdics.
 • Auxiliar d'atenció infantil en Centres de Pediatria.
 • Auxiliar de Pediatria en Centres d'educació infantil, lúdics i col•legis.

On Estudiar Auxiliar de Pediatria?

Fa el primer pas per a formar-te i aconseguir el títol que et permetrà exercir com tot un professional. I com sabem que no és una tasca fàcil triar on estudiar, a continuació et deixem el resultat d'una gran recerca per diferents pàgines d'internet i et garantim que són els més valorats en la web:
Demanar més Informació