Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


Vols estudiar Salut Ambiental? Els 4 millors Centres de Formació

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
Et crida l'atenció la salut ambiental?, T'agradaria formar part d'aquest àmbit laboral? Si la teva resposta és SÍ! Et convido que prenguis uns minuts del teu temps i continuïs llegint aquest article dedicat a la FP Salut Ambiental.

El nostre equip de treball va fer una anàlisi en internet per diversos centres d'estudis, per a saber de què va l'FP Salut Ambiental, les seves assignatures, possibles sortides laborals i on es pot matricular i aquí et portem els resultats.

L'objectiu principal d'aquestes formacions és que l'alumne aprengui a executar les operacions d'inspecció necessàries per al control, l'avaluació, la vigilància i poder identificar els factors de risc en l'ambient per a la salut, elaborant programes de promoció educativa.

És una professió amb àmplies possibilitats d'ocupabilitat, però si bé és cert per a poder exercir en excel·lents llocs de treballs el millor és estar ben format, amb els coneixements, eines i tècniques necessàries per a poder exercir-se com un expert en l'àrea.

L'FP Salut Ambiental la pots estudiar en dues modalitats diferents. La primera opció en la modalitat Presencial si pots assistir a classe en els horaris ja establerts pel centre d'estudis. Però si no pots desplaçar-te fins al centre d'ensenyament per motius personals o laborals comptes amb l'opció de formació a Distància. En qualsevol de les dues metodologies pràcticament seran les mateixes assignatures i temaris, potser pot variar una mica depenent de la comunitat autònoma.

Aquests centres d'estudis compten amb magnífics professors altament qualificats i professionals molt reconeguts en l'àrea, un avantatge perquè els alumnes aconsegueixin amb èxit la seva titulació.
Demanar més Informació

Temari de la FP Salut Ambiental

El temari i les assignatures podrien variar depenent de la comunitat en la qual estudiïs, aquí et nomenem algunes que estudiaràs dins del pla l'FP Salut Ambiental:
 • Aigües d'ús i consum.
 • Salut ambiental: gestió i organització.
 • Residus sòlids i mitjà construït.
 • Contaminació atmosfèrica.
 • Salut pública: productes químics i vectors d'interès.
 • Contaminació d'aliments: vigilància i control.
 • Promoció de la salut i educació sanitària.
A més compten amb els mòduls de formació i Orientació Laboral més formació en Centres de Treball.

Sortides Professionals de la FP Salut Ambiental

Una vegada finalitzis els estudis podràs exercir la teva professió en alguna de les següents sortides laborals:
 • Tècnic en Salut Ambiental.
 • Tècnic en Gestió de Residus.
 • Tècnic en Contaminació Atmosfèrica.
 • Tècnic en Control d'Aigües de Consum.
 • Vigilància i control de qualitat de les aigües potables de consum públic.
 • Vigilància i control d'aigües de bany (piscines).
 • Vigilància i control de qualitat en les plantes envasadores d'aigua embotellada.

On Estudiar Salut Ambiental?

Per a facilitar-te el treball, hem realitzat una selecció d'FP Salut Ambiental publicats en la Web: aquí tens els enllaços als Centres de Formació que millor imparteixen aquesta formació.
Demanar més Informació