Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


Vols fer el Curs de Monitor d'Aeròbic? Els 3 millors Centres de Formació per a estudiar

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
Cada vegada més són les persones en tota Europa que acudeixen a un gimnàs per a mantenir-se en forma i conrear els seus hàbits esportius i saludables.

Si tu ets una d'aquestes persones i a més t'agradaria passar a un altre nivell pots fer-lo! Com? Continua llegint...

Amb el Curs que t'hem portat de Monitor d'Aeròbic a distància, podràs impartir classes d'aeròbic, sabràs estructurar una sessió, els quals són els exercicis que són perjudicials, els quals són les condicions físiques bàsiques, com l'exercici influeix en l'organisme i la importància d'una bona alimentació balancejada.

En resum tindràs els coneixements bàsics de com impartir una classe i ser capaç d'ajustar el nivell d'entrenament tenint en compte el nivell general dels participants. Com et sona?

A més de tot això és molt important que el Monitor d'Aeròbic estigui preparat en la manera correcta de dirigir una classe d'aeròbic, coneixent els diferents estils d'aquest esport i seleccionant la música adequada.

Utilitzar una coreografia adaptada a les necessitats del grup de manera tal que els pugui motivar.

Aquest món és realment apassionant i no té límits si desitges fer-lo professionalment. Et convidem que continuïs llegint perquè t'acabis d'entusiasmar i decideixis titular-te en el Curs de Monitor d'Aeròbic a distància.
Demanar més Informació

Temari del Curs de Monitor d'Aeròbic

Hauràs de cursar interessants assignatures per a ser Monitor d'Aeròbic. Elles són:
 • Metodologia de l'Educació Física.
 • Qualitats físiques bàsiques.
 • Medicina esportiva.
 • Patologies en aeròbic.
 • L'alimentació en l'esport.
 • Nuclis de la sessió d'aeròbic. Treball generalitzat.
 • Integració d'exercicis i nuclis.
Demanar més Informació

Sortides Professionals del Curs de Monitor d'Aeròbic

Titular-te en aquest Curs és una excel·lent decisió. Si curses aquesta formació a distància per a ser Monitor d'Aeròbic podràs tenir diferents sortides laborals en Centres de Treball dedicats a l'àrea de Serveis Socioculturals i a la Comunitat, com ara:
 • Hotels.
 • Gimnasos.
 • Empreses d'activitats esportives i/o extraescolars.
 • Entitats esportives municipals.
 • Patronats.

On Estudiar Monitor d'Aeròbic?

Et portem tres magnífics cursos on podràs formar-te i titular-te a distància com a Monitor d'Aeròbic, i ser el millor professionalment No t'ho perdis!
 • Curso de Monitor de Aerobic: Amb aquest Curs que hem trobat no sols tindràs un títol homologat i reconegut per l'Associació Espanyola d'Ensenyament Tècnic Professional AEDEPT, sinó que a més comptaràs amb una altíssima i competitiva qualitat professional No és extraordinari?
 • docplayer.es: https://docplayer.es/25752110-Programa-de-curso-de-formacion-profesional-ocupacional-monitor-de-aerobic.html Si decideixes titular-te en aquest Centre podràs comptar amb docents experts, tutors que li faran seguiment al teu procés de formació, i facilitaran la teva ocupabilitat posant-te en contacte amb empreses del sector. Podràs sol·licitar la tramitació del prestigiós diploma de l'Associació Espanyola d'Ensenyaments Tècnic Professionals (AEDETP).
 • Curso de Monitor de Aerobic: Aquesta és una magnífica opció en la qual podràs obtenir una titulació privada recolzada per l'Associació Espanyola d'Ensenyaments Tècnic Professionals (AEDETP) que millorarà el teu currículum professional, i a més certificada per AENOR, i incorporar-te amb garanties en el món laboral, o si és el teu cas, actualitzar els teus coneixements professionals.
Demanar més Informació