Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


Vols millorar professionalment? Els 4 cursos d’Auxiliar Tècnic de Topografia més complets

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
Saps que és un Topògraf i a què es dedica? Nosaltres t'ho expliquem…

La topografia és una ciència geomètrica aplicada a la representació gràfica de superfícies terrestres, tant naturals com artificials.

La tasca un topògraf és realitzada prèviament i/o durant el projecte. Tot enginyer o arquitecte ha de comptar amb un bon aixecament del pla del terreny i dels elements immòbils i fixos al sòl, de l'obra en l'àmbit rural o urbà.

Amb el Curs d'Auxiliar Tècnic de Topografia a distància tindràs les competències necessàries per a fer treballs de topografia emprant equips electrònics i tecnologies i tècniques avançades que s'estan imposant en aquesta ocupació especialitzada.

T'animes? No esperis més i submergeix-te en el món de la Topografia. Comença avui mateix el teu camí a l'èxit de la nostra mà!

Nosaltres et presentarem els 4 Cursos més complets que hem aconseguit en la web, i així t'ajudarem al fet que et decideixis per un d'ells.

En qualsevol d'ells podràs adquirir els coneixements específics de l'àmbit de la Topografia, des d'un punt de vista aplicat i pràctic, per a dedicar-te a aquesta ocupació professionalment.

Continua llegint el material que el nostre equip ha preparat per a tu.
Demanar més Informació

Temari del Curs d’Auxiliar Tècnic de Topografia

Aquesta formació professional a distància que et permetrà titular-te com a Auxiliar Tècnic de Topografia, està composta pel següent temari. Hauràs de superar totes les proves i culminar les següents assignatures:
  • Tècniques bàsiques de topografia i geodèsia.
  • Realització d’aixecaments topogràfics.
  • Tècniques de replanteig.
Demanar més Informació

Sortides Professionals del Curs d’Auxiliar Tècnic de Topografia

Amb el Curs d'Auxiliar Tècnic de Topografia tindràs múltiples sortides laborals i professionals, en l'àmbit públic o privat, en l'àmbit de l'edificació i Obra civil, en empreses privades de topografia i cartografia, companyies de gas i telèfon, constructores i empreses de comunicació, elèctriques o d'obra civil.
  • Auxiliar Tècnic de Topografia.
  • Ajudant de Topografia.

On Estudiar Auxiliar Tècnic de Topografia?

Et recomanem els 4 Cursos més complets en la web en els quals podràs estudiar Auxiliar Tècnic de Topografia en la modalitat en línia i a distància. El nostre equip s'ha dedicat a buscar-los i seleccionar-los perquè sigui més fàcil per a tu triar un es va acabar un:
Demanar més Informació